fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, SibLt είπε Παίζεις χαμηλά. Δεν το φχαριστιέσαι. Ανεβάζεις ένταση. Δεν το φχαριστιεται η γειτόνισα (αυτό είναι πολύ κακό γιατί είναι κούκλα) Ε αν θέλεις να το φχαριστιόσαστε και οι δύο, υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις. Ηλεκτρική να παίξεις μετά, αντί να ανάψεις τσιγάρο ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ε αν θέλεις να το φχαριστιόσαστε και οι δύο, υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις. Ηλεκτρική να παίξεις μετά, αντί να ανάψεις τσιγάρο ασούμε. Δεν έχω ελπίδες βρε φίλε. Δεν με θέλει. Όταν συναντιόμαστε στην είσοδο μου λέει “Θέλετε κάποιον?” Και όταν της λέω ότι μένω εδώ απαντάει «Συγνώμη Δημήτρη, δεν σε αναγνώρισα με τη μάσκα» ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ - ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, SibLt είπε ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ - ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ Άλλο ευκολάκι. Της απαντάς "δεν πειράζει Αμαλία", κι ας την λένε Γεωργία ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ε αν θέλεις να το φχαριστιόσαστε και οι δύο, υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις. Ηλεκτρική να παίξεις μετά, αντί να ανάψεις τσιγάρο ασούμε. 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Άλλο ευκολάκι. Της απαντάς "δεν πειράζει Αμαλία", κι ας την λένε Γεωργία ασούμε. Πόσα χρόνια είσαι μπακούρι είπαμε Στράτο....; Δίνεις και συμβουλές ρε μπαγάσα.... Να μιλήσω εγώ που ξέρω απ' αυτά μάλιστα...., SibLt τα πράγματα είναι απλά, της χτυπάς την πόρτα γιατί σου τελείωσε το ουίσκι! Έτσι ξερά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Πόσα χρόνια είσαι μπακούρι είπαμε Στράτο....; Δίνεις και συμβουλές ρε μπαγάσα.... Φίλως εγώ είμαι συνειδητό μπακούρι. Εγώ αποσύρθηκα απ' την πιάτσα μόνος μου γιατί βαρέθηκα να μου την πέφτουνε. 9 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Έτσι ξερά... Μαζί με αυτά θα καούν και τα χλωρά. Δεν πάει να δει μπάλα με αντροπαρέα. Πρώτον το πιθανότερο είναι να μην έχει. Δεύτερον θα τον περάσει για ζήτουλα. Τρίτον για αλκοολικό. Τέταρτον για κάποιον που δεν φροντίζει εγκαίρως να έχει ότι χρειάζεται. Θα ήταν καλύτερο να πάει με ένα μπουκάλι σαμπάνια και να πει "μου έφεραν αυτήν, αλλά δεν πίνω μόνος. Όποτε έχεις όρεξη χτύπα μου το κουδούνι να την μοιραστούμε. Θα σε περιμένει στην κατάλληλη θερμοκρασία". Επεξεργασμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πρώτον το πιθανότερο είναι να μην έχει. Δεύτερον θα τον περάσει για ζήτουλα. Τρίτον για αλκοολικό. Τέταρτον για κάποιον που δεν φροντίζει εγκαίρως να έχει ότι χρειάζεται. Εάν σχηματίσει αυτήν την γνώμη γι' αυτόν απ'το χτύπημα στην πόρτα της, δεν του κάνει, πάει γι'άλλα! Σιγά μην παρακαλάμε κιόλας..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Εάν σχηματίσει αυτήν την γνώμη γι' αυτόν απ'το χτύπημα στην πόρτα της, δεν του κάνει, πάει γι'άλλα! Δηλαδή εσένα αν σου βάραγε κάποιος την πόρτα και σου έκανε τράκα ουίσκυ γιατί του τελείωσε τι θα σκεφτόσουν γι' αυτόν? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Δηλαδή εσένα αν σου βάραγε κάποιος την πόρτα και σου έκανε τράκα ουίσκυ γιατί του τελείωσε τι θα σκεφτόσουν γι' αυτόν? Εάν ήταν άνδρας αυτά που ανέφερες πιο πάνω..., εάν ήταν γυναίκα άλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε εάν ήταν γυναίκα άλλα.. Ακόμα χειρότερα φαντάζομαι. Το έχεις δει το barfly έτσι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Θα ήταν καλύτερο να πάει με ένα μπουκάλι σαμπάνια και να πει "μου έφεραν αυτήν, αλλά δεν πίνω μόνος. Όποτε έχεις όρεξη χτύπα μου το κουδούνι να την μοιραστούμε. Θα σε περιμένει στην κατάλληλη θερμοκρασία". Respect Κακώς αποσύρθηκες, καιρό είχα ν’ ακούσω τόσο γουστόζικο μπάσιμο σ’ ωραίος λέμε ….. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση