panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Ποιο είναι λοιπόν το ομορφότερο για σας μπάσο; Προσοχή: όχι τι καλύτερο αλλά το ομορφότερο... ας αρχίσω εγώ.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 το 1ο είναι η 1 κιθάρα μου!!!! Το 2ο είναι και το δικό μου μπάσο των ονείρων μου!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 αυτο πιο πολυ φερνει σε εξαπτερυγο του Χριστοδουλου παρα σε μπασσο Προτιμω κατι πιο classy :D :D :D :D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 αυτο πιο πολυ φερνει σε εξαπτερυγο του Χριστοδουλου παρα σε μπασσο ποιο ακριβώς; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Μάλλον για το σκαλιστό ρικενμπακερ θα λέει. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Το σκαλιστό είναι τρομερό!!Για στείλει κανα λινκ ρε. Ένα από τα αγαπημένα μου σχήματα που ταιριάζει πάρα πολύ σε μπάσσο είναι και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 σπερνει το μπάσο lemmy 550 respect ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 '68 NR II Gibson Thunderbird '76 Bicentennial IV Gibson Thunderbird LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 μα γιατί δε μ 'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό το μπάσο; σοβαρά το σιχαίνομαι.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2007 να ρε πάρτε εδώ αυτό είναι μπάσο... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση