dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, fusiongtr είπε Είναι πολύς κόσμος που κάνει και την βρώμικη δουλειά πια, είναι μαζικό το moderation. είναι πολύς καιρός, υπολογίζω 3-4 χρόνια, που οι μοντς για τα ..λουριά και γκέμια είναι περιττοί. Πάντως αν υπάρχει μια α ανάγκη είναι η τακτοποίηση των νημάτων, που πολλές φορές ξεκινάνε (και μένουν) σε λάθος κατηγορία. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπασίστας mod!!! Τη βάψαμε Κάθε θέμα για χορδές με τη σολ λεπτότερη από 040 θα κλειδώνεται πάραυτα - (άσε που αυτοί αλλάζουν χορδές κάθε δυο χρόνια) Θα το ρίξω στα πλήκτρα για να μην ενοχλώ Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου 2022 από SibLt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, SibLt είπε άσε που αυτοί αλλάζουν χορδές κάθε δυο χρόνια Τι εννοείς? Εδώ εμείς στις κιθάρες αν δεν κλείσουν 10ετία δεν τις αλλάζουμε. Να προσέχουμε λίγο τι λέμε έτσι? 7 λεπτά πριν, SibLt είπε Κάθε θέμα για χορδές με τη σολ λεπτότερη από 040 θα κλειδώνεται πάραυτα Μπα δεν έχει θέμα με το gauge, με τις flat έχει. Αν του γράψεις για flat χορδές θα σε μπανάρει να ξέρεις. Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι εννοείς? Εδώ εμείς στις κιθάρες αν δεν κλείσουν 10ετία δεν τις αλλάζουμε. Να προσέχουμε λίγο τι λέμε έτσι? Μπα δεν έχει θέμα με το gauge, με τις flat έχει. Αν του γράψεις για flat χορδές θα σε μπανάρει να ξέρεις. Δεν σε καταλαβαίνω φίλε Εγώ πληκτράς είμαι Βρείτε τα μεταξύ σας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 Welcome back Terry! Έλα να βάλεις τάξη γιατί κάτι τύποι το ΄χουν κάνει το μαγαζί καφενείο. Θέλουμε σοβαρότητα και 200σέλιδα θρεντς με συζητήσεις για κούτσουρα. 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 Και εμένα μου έχει λείψει ένας καλός τσακωμός που να θέλει moderation αλύπητο. Ας κάνουμε μια φορά έστω και εικονικό με μπόλικες προσβολές όμως και να βάλουμε μέσα και δημόσιο και συνταξιούχους χαχαχαχαχαχαχαχα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση