Χάρης Ο Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συγγνωμη ρε παιδια ,αλλα για ενα τετοιο τραγουδι, οχι ιδιαιτερο, τοσα εκατομμύρια προβολες κατι μυριζει. Διορθωστε με. Επεξεργασμένο 26 Ιανουαρίου 2022 από Vartanis Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Καλό management? Αν είναι πράγματι τόσο αποτελεσματικός ο manager μου φαίνεται βρήκαμε τον αντικαταστάτη για το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Καλό management? Αν είναι πράγματι τόσο αποτελεσματικός ο manager μου φαίνεται βρήκαμε τον αντικαταστάτη για το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ Γιατί καλέ...; έκανε τίποτα λάθος ο τωρινός; Στάθηκε στο ύψος του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Vartanis είπε Συγγνωμη ρε παιδια ,αλλα για ενα τετοιο τραγουδι, οχι ιδιαιτερο, τοσα εκατομμύρια προβολες κατι μυριζει. Διορθωστε με. Απλά το προβάλλουν από χθες σε γιγαντο-οθόνη στην Αττική οδό και το βλέπουν σερί όλοι οι εγκλωβισμένοι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 11:30 ΜΜ, fusiongtr είπε Αφού την έχει αναλάβει ο cos_dr η επιτυχία είναι σίγουρη. Σε λίγο καιρό θα κάνει παρέα με την Λόλα Αστάνοβα. εγω μόνο τη Λόλα Φαλάνα ξέρω 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε εγω μόνο τη Λόλα Φαλάνα ξέρω Εντάξει, ίδια είναι με την άλλη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, cos_dr είπε ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ στο χώρο της ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ. Παγώνη, εσύ; 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε Παγώνη, εσύ; καλή πρόεδρος είναι. Ξέρει τα θέματα της υγείας, δεν τους ακούνε και μην κρίνουμε από τα σόου στα κανάλια που είναι ψηφοθηρικά. Εμείς που ΚΣΕΡΟΥΜΕ τον χώρο, ΚΣΕΡΟΥΜΕ. Εγώ την πάω. Εγώ για την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Νατάσα για εμένα που την ξέρω προσωπικά) το μόνο που θα ξαναπώ είναι πως ξέρω πόσο αγαπάει τη μουσική και το τραγούδι και δεν ξέρω τι θα πετύχει και πως θα πάνε τα πράγματα, ξέρω όμως πως είναι πολύ χαρούμενη, πήρε πολύ χαρά και δύναμη και επειδή είναι πεισματάρα, μεθοδική και ώριμη και προσγειωμένη για την ηλικία της........ ότι είναι να γίνει θα γίνει και αν μη τι άλλο θα το διασκεδάσει. Της εύχομαι ξανά κάθε επιτυχία και να είναι καλά το κορίτσι. Βάλτε λοιπόν τα like σας στο youtube, αν και πλέον δεν χρειάζεται όπως φαίνεται γιατί "τα έχουμε κανονίσει" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Πάμε γερά για τρία εκατομμύρια views μέχρι αύριο το απόγευμα!!!! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!!!!! ANASTASIA xaxaxaxaxaxaxxaxa Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει 20εκ... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση