cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Ρε συ Κωνσταντίνε, 2.663.520 προβολές έχει το βίντεο της Αναστασίας μέχρι τώρα Μήπως να μας μανατζάρεις κι εμάς (gkourmoul1 - cigaret13) μπας και δούμε άσπρη μέρα.. ίσως και κάνα ευρώ! Σοβαρά τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ρε συ Κωνσταντίνε, 2.663.520 προβολές έχει το βίντεο της Αναστασίας μέχρι τώρα Μήπως να μας μανατζάρεις κι εμάς (gkourmoul1 - cigaret13) μπας και δούμε άσπρη μέρα.. ίσως και κάνα ευρώ! Σοβαρά τώρα! Μπορούμε να δείξουμε και λίγο μπούτι εάν χρειαστεί, βεβαίως βεβαιως! 1 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ρε συ Κωνσταντίνε, 2.663.520 προβολές έχει το βίντεο της Αναστασίας μέχρι τώρα Μήπως να μας μανατζάρεις κι εμάς (gkourmoul1 - cigaret13) μπας και δούμε άσπρη μέρα.. ίσως και κάνα ευρώ! Σοβαρά τώρα! Σε αυτόν που τη μανατζάρει να απευθυνθείτε. Δεν είμαι εγώ μάνατζερ της Εγώ είμαι supporter και φίλος. Έχει τα στοιχεία κάτω στο videoclip. Εγώ δεν είμαι manager μουσικών. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ στο χώρο της ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μα και εμείς συνδικαλιστή θέμε, να προωθησει τα κεκτημενα δικαιώματα μας. Τρώνε όλη την πίτα οι όμορφες με τα μονδέρνα τραγουδάκια, και εμείς οι all time classic λυσσαμε της πεινας. Μόνο εσύ θα μας σώσεις.... Επεξεργασμένο 26 Ιανουαρίου 2022 από gkourmoul1 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Μακάρι να πάει καλά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panosf1 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Πάτησα και 'γω το like για το... ρουσφέτι που ζητήθηκε, αλλά η απορία μου είναι, αφού έχει τόσες θεάσεις μέσα σε μια βδομάδα, στις "τάσεις" του Youtube γιατί δεν το εμφανίζει; Θυμάμαι είχε λίγα views όταν αναρτήθηκε το post. Καταγγελία! Χίλιες φορές αυτά, παρά τα άλλα, τα τραπ-τραπ-τραπ μέχρι να τα τινάξει η νότα από το ζόρι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, cigaret13 είπε Ρε συ Κωνσταντίνε, 2.663.520 προβολές έχει το βίντεο της Αναστασίας μέχρι τώρα Σε πέντε ώρες 92.401 προβολές ακόμα.....2.757.568 τώρα! Τι γίνετε ρε παιδιά...; Παίζει κάτι άλλο; Sorry cos αλλά μου κάνει εντύπωση! Edit: ξαναμπήκα στο βίντεο στο youtube μετά από 4 λεπτά και είχε κάτι λιγότερο από 2000 προβολές ακόμη... τώρα 2.759.540 Επεξεργασμένο 26 Ιανουαρίου 2022 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Σε πέντε ώρες 92.401 προβολές ακόμα.....2.757.568 τώρα! Τι γίνετε ρε παιδιά...; Παίζει κάτι άλλο; Sorry cos αλλά μου κάνει εντύπωση! Edit: ξαναμπήκα στο βίντεο στο youtube μετά από 4 λεπτά και είχε κάτι λιγότερο από 2000 προβολές ακόμη... τώρα 2.759.540 Τι θέλετε να πείτε τώρα δηλαδή. Πως είναι στημένο? Όχι, εγώ πιστεύω που έγινε ένα ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ BREAKTHROUGH!!!!!!!! ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ομοβροντία προβολών και likes που έχει χτυπήσει καμπανάκι και φέρνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ στη μουσική βιομηχανία, στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ακόμα και στα ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ αφου υπάρχουν ΜΕΧΡΙ και ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ από το ΚΡΕΜΛΙΝΟ για την ρωσική επίθεση. Ναι Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως ο λαός θέλει αυτή τη στιγμή 2 πράγματα. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στο Νο 1 του ελληνικού chart. και ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΑΡΤΙΕΣ επίκαιρο!!!!! χαχαχαχχαχαχαχχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ομοβροντία προβολών και likes που έχει χτυπήσει καμπανάκι και φέρνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ στη μουσική βιομηχανία, στο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ακόμα και στα ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ αφου υπάρχουν ΜΕΧΡΙ και ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ από το ΚΡΕΜΛΙΝΟ για την ρωσική επίθεση. 21000+ ακόμα προβολές σε μια ώρα.....! 2.780.639 τώρα. Πλάκα πλάκα εσένα δεν σου φαίνεται περίεργο; Δεν πάω να κάνω τον έξυπνο, απλά μου φαίνεται περίεργο, μακάρι η κοπέλα να παίρνει όλες αυτές τις προβολές με το σπαθί της... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε 21000+ ακόμα προβολές σε μια ώρα.....! 2.780.639 τώρα. Πλάκα πλάκα εσένα δεν σου φαίνεται περίεργο; Δεν πάω να κάνω τον έξυπνο, απλά μου φαίνεται περίεργο, μακάρι η κοπέλα να παίρνει όλες αυτές τις προβολές με το σπαθί της... ξέρω εγώ. Μπορεί να κάνουν ¨πατέντες" Όλα στημένα είναι, σαν τα δημόσια έργα και τους διαγωνισμούς 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση