cos_dr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Αγαπητοί φίλοι. Παρουσιάζω αυτό διότι την καλλιτέχνιδα την ξέρω ως οικογενειακή φίλη που αγαπάει τη μουσική και το τραγούδι και κάνει την προσπάθειά της στη δισκογραφία. Και ζητώ (αν σας αρέσει φυσικά αλλά και να μην σας αρέσει το ζητάω σαν ρουσφέτι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα) να δώσετε τα like σας και τα σχόλιά σας. Γιατί πέραν του ότι είναι για εμένα πολύ καλή και προσπαθεί πολύ, είναι και ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, Της εύχομαι καλή επιτυχία στο λαϊκό τραγούδι που τόσο αγαπά και θέλει να υπηρετήσει και όχι μόνο. Και σε άλλα στυλ. Enjoy!!!!!! Και like θέλω!!! Θέλω like χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα 4 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Enjoy!!!!!! Και like θέλω!!! Θέλω like χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Gia sena kai mono gia sena! Πέντε likes (3 κινητά και 2 pc's) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Ωραία φωνή έχει η κοπέλα, μια χαρά το τραγουδάκι λαϊκopop καλή επιτυχία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, cigaret13 είπε Gia sena kai mono gia sena! Πέντε likes (3 κινητά και 2 pc's) 50 λεπτά πριν, roberto30 είπε Ωραία φωνή έχει η κοπέλα, μια χαρά το τραγουδάκι λαϊκopop καλή επιτυχία! Αντικειμενικά δεν είναι καλή? ε? Το τραγούδι θα ήθελα παραγωγικά να "βαράει" πιο πολύ. Για χιτάκι θα το δυσκολέψει, ο ρυθμός και τα μπασοτύμπανα "δεν βαράνε για καλοκαίρι" if you know what I mean. Για να δούμε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε Για να δούμε. Δύσκολο να ξεχωρίσει... Το έβαλα να το ακούσει η γυναίκα μου που ακούει τέτοια....και δεν! Βέβαια από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις! Πάντως πολύ autotune ρε παιδί μου!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Καλή επιτυχία στην κοπέλα! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Καλή επιτυχία στην κοπέλα! Αφού την έχει αναλάβει ο cos_dr η επιτυχία είναι σίγουρη. Σε λίγο καιρό θα κάνει παρέα με την Λόλα Αστάνοβα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Ρε Cos, τώρα που σου πέρασε και ο covid, θα με αναλάβεις και μενα, μαζί με τον cigaret, να μας προωθησεις? Ειμαστε νέοι, είμαστε ωραίοι, έχουμε όλο το πακέτο, αλλά χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε έχουμε όλο το πακέτο Τι εννοείς? Για δείξε λίγο στήθος ή μπούτι να καταλάβουμε ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2022 Μήπως θες να σου γράψω αναλογίες? Ένα θα σου πω. Τόσα κιλά μουσικής, δύσκολα θα βρεις.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση