fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, npap είπε διάβαζα "πεταλάκια" ρε Στάθη Αν δεν το έγραφες, εγώ ακόμη "πεταλάκια" θα διάβαζα. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αν δεν το έγραφες, εγώ ακόμη "πεταλάκια" θα διάβαζα. Μια από τα ίδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, fusiongtr είπε Το θέμα είναι να έχεις pc με παλιότερα windows πχ 7άρια, γιατί 10άρια και firewire δεν τα πάνε καλά. Γι αυτο εχω κατι θεματακια απο τοτε που πηγα σε windows 10? Νομισα πως ηταν κατι αλλο και δεν εδωσα σημασια γιατι το "προβλημα" ειναι πως απλα πρεπει να ενεργοποιήσω τον driver καθε φορα που εκκινω τα windows, πατώντας απλά στο εικονίδιο της κονσόλας του driver. 19 ώρες πριν, fusiongtr είπε και επειδή η υποστήριξη για τα 7άρια θα σταματήσει Έχω την εντύπωση πως έχει σταματήσει ήδη, γι αυτό πήγα σε 10 για να μην κολλήσω τίποτα περίεργο 2 ώρες πριν, npap είπε άι καλά... διάβαζα "πεταλάκια" ρε Στάθη και προσπαθούσα από χθες να καταλάβω... αχ το γήρας.... Δεν είναι ανησυχητικό ,γίνεται αυτόματα, το λέει και το cambridge Εκτός εαν έχει έρθει η ώρα για καινούρια πεταλάκια και βγαίνει απο το υποσυνείδητο 26 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αν δεν το έγραφες, εγώ ακόμη "πεταλάκια" θα διάβαζα. 8 λεπτά πριν, mpamps είπε Μια από τα ίδια Οργανωμένο το έγκλημα Ναι το πήρα τελικά , nt1. Πιθανότατα αύριο θα το έχω. Δεν έχω τίποτα γνώσεις απο κιθάρα βέβαια, αλλά ήθελα κάποια στιγμή να έχω κάτι καλό , χαμένο δε θα πάει. Θα ανεβάσω δείγμα κάποια στιγμή να μου πείτε καμια γνώμη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμπειρία δεν έχω για να πω πόσο καλό ή κακό είναι το μικρόφωνο. Από το λίγο που καταλαβαίνω είναι ότι φαίνεται όντως να μη τονίζει ιδιαίτερα κάποιες συχνότητες, αλλά ελλείψει εμπειρίας δε θέλω να επεκταθώ. Βλέποντας μερικά videos στο Youtube για ηχογράφηση ακουστικής, έκανα την 1η απόπειρα. Επειδή μπορεί να το παράκανα στο post production παραθέτω και το raw version. Dee_mpamps.mp3 Dee_mpamps_raw.mp3 Dee_mpamps.mp3 Dee_mpamps_raw.mp3 Επεξεργασμένο 21 Ιανουαρίου 2022 από mpamps 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 Μεγειές! Το δεύτερο κλιπ δεν δουλεύει. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, mpamps είπε Εμπειρία δεν έχω για να πω πόσο καλό ή κακό είναι το μικρόφωνο. Από το λίγο που καταλαβαίνω είναι ότι φαίνεται όντως να μη τονίζει ιδιαίτερα κάποιες συχνότητες, αλλά ελλείψει εμπειρίας δε θέλω να επεκταθώ. Βλέποντας μερικά videos στο Youtube για ηχογράφηση ακουστικής, έκανα την 1η απόπειρα. Επειδή μπορεί να το παράκανα στο post production παραθέτω και το raw version. Dee_mpamps.mp3 1 MB · 0 downloads Dee_mpamps_raw.mp3Unavailable Like για το Dee! Με 'γειες! 1 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μεγειές! Το δεύτερο κλιπ δεν δουλεύει. Δίκιο έχεις. Τα ανέβασα πάλι. Αλλά το post έχει γίνει κ@$0ς και δεν μπορώ να το ισιώσω με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 Κι ένα φωνή-κιθάρα μαζί...και τελος προς το παρόν: Tears_in_Heaven_mpamps.mp3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 Με έκανες και έπιασα ακουστική να δοκιμάσω και εγώ το nt1. Στα 20cm απόσταση από την κιθάρα, με λιγο eq και reverb. Οι χορδές είναι 5ετίας... accnt1.mp3 Να έχεις και ένα μέτρο σύγκρισης. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2022 Μεγειές Μπάμπη, ωραία ακούγεται. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση