Guru npap Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, LK είπε Ρίξε μια ματιά πόσο πουλάνε τους μικρούς ide (μέχρι 80GB) στο e-bay, και θα λες πάλι καλά που δεν τους έβαλα σε Τραπεζική θυρίδα. πτου...και έχω χαρίσει-πετάξει καμιά δεκαριά (μη πω παραπάνω) 20-250gb, μόνο τον τελευταίο χρόνο... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, LK είπε Σήμερα ήρθε η σειρά ......να μπόυνε σε σειρά ....τα μιρκόφωνα. Δεν βλεπω το ασημι βαλιτσακι της Behringer. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, LK είπε Αυτή η μπλε κιθάρα τι είναι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, npap είπε πτου...και έχω χαρίσει-πετάξει καμιά δεκαριά (μη πω παραπάνω) 20-250gb, μόνο τον τελευταίο χρόνο... Εδώ δεν έστειλες κανέναν.... 10 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Δεν βλεπω το ασημι βαλιτσακι της Behringer. Θα μπορούσε.... 10 ώρες πριν, fusiongtr είπε Αυτή η μπλε κιθάρα τι είναι? Μια μικρη....που χα πάρει χωρις λόγο..πριν καμια 17 ετη Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, LK είπε Ρίξε μια ματιά πόσο πουλάνε τους μικρούς ide (μέχρι 80GB) στο e-bay, και θα λες πάλι καλά που δεν τους έβαλα σε Τραπεζική θυρίδα. Εριξα μια ματιά και δεν είναι για τραπεζική θυρίδα (ούτε και για μεταλλικό βαλιτσάκι) Κρίμα γιατί έχω κάτι δεκάδες από δαύτους και προς στιγμή σκέφτησα ότι θα "κονομήσω" Εάν ωστόσο γνωρίζεις κάποιον που τους αγοράζει σε τιμή που να δικαιολογεί θυρίδα στείλε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, mediumswing είπε Εριξα μια ματιά και δεν είναι για τραπεζική θυρίδα (ούτε και για μεταλλικό βαλιτσάκι) Κρίμα γιατί έχω κάτι δεκάδες από δαύτους και προς στιγμή σκέφτησα ότι θα "κονομήσω" Εάν ωστόσο γνωρίζεις κάποιον που τους αγοράζει σε τιμή που να δικαιολογεί θυρίδα στείλε pm Σε λογικη τιμή, στους αγοράζω εγω αν θες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Σημερα ασχολήθηκα με τα τζιντζιλα μιντζιλα. 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 νοικοκυρεμένα πράματα. Στα κουτάκια τους... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε νοικοκυρεμένα πράματα. Στα κουτάκια τους... Αφού έχω κουτιά ......για τα κουτιά τους . Τα βγάζουμε , παίζουμε και μετα μαζεύουμε τα παιχνίδια μας. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, LK είπε Αφού έχω κουτιά ......για τα κουτιά τους . Τα βγάζουμε , παίζουμε και μετα μαζεύουμε τα παιχνίδια μας. δυναμική μάνα.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση