cigaret13 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εμένα μου βγάζει "στρατιωτικά-αστυνομικά είδη". Αν είναι δυνατόν!!!! Ύποπτο...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ύποπτο...... Κάτσε να μάθω που μένεις, και τα λέμε .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, fusiongtr είπε Προσωπικά, θα έκλεινα με πέργκολα ένα (μικρό) μέρος (8-12 τμ), θα το γέμιζα γύρω γύρω πρασινάδα (και αναρριχητικά φυτά στην πέργκολα), θα έβαζα μέσα καναπέ πολυθρόνες και τραπέζι, θα έβαζα μικρά φώτα τριγύρω, και δεν θα ξεκολλούσα από εκεί κάθε βράδυ με τις μπύρες μου, τα ποτάκια μου και την μουσική μου. Γενικά θέλω να κρατήσω τον χώρο (και κράτησα και όλους τους άλλους χώρους - χωρίς χαλιά-κουρτίνες κ.λ.π). raw . Μόνο με δομικά υλικά. Το ίδιο έκανα και στα κάτω μπαλκόνια......μονο πτυσσόμενα καρεκλάκια Θέλω όση λιγότερη πληροφορία για το μάτι....και για το καθάρισμα. Βαριά έπιπλα βεράντας, πέργκολα, φυτά.....προτζέκτορες ..... ψησταριές , πεσμένες στάμνες , βρυσούλα κ.λ.π., μόνο κακό θα έκαναν στον ψυχισμό μου αυτή τη στιγμή 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Πολυ ωραια κατασταση . Με εντυπωσιασε το μερος που ειναι τα dexion με τα 'στοκ ' ,οθονες κτλ καθως και η γενικοτερη ταξη που επικρατει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, LK είπε ψησταριές , μόνο κακό θα έκαναν στον ψυχισμό μου αυτή τη στιγμή Ελπίζω να κάνεις πλάκα..... Ο ψυχισμός "περνάει" και απ'το στομάχι! Μην σου πω για μυρωδιές, οφθαλμόλουτρο (τα κρέατα ή τα ψάρια πάνω στην σχάρα...) και τσιπουράκια ή ρετσίνες ή μπύρες να συνοδεύουν όλα αυτά. Καταστάσεις αξεπέραστες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ελπίζω να κάνεις πλάκα..... Ο ψυχισμός "περνάει" και απ'το στομάχι! Μην σου πω για μυρωδιές, οφθαλμόλουτρο (τα κρέατα ή τα ψάρια πάνω στην σχάρα...) και τσιπουράκια ή ρετσίνες ή μπύρες να συνοδεύουν όλα αυτά. Καταστάσεις αξεπέραστες!! Αν σου πω τι τρωω από τον Απρίλιο που ξαναμπηκα σε προγραμμα θα βαλεις τα κλάματα. Για το τί πίνω δε ...άστο Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, LK είπε Αν σου πω τι τρωω από τον Απρίλιο που ξαναμπηκα σε προγραμμα θα βαλεις τα κλάματα. Για το τί πίνω δε ...άστο Σε λυπάμαι...... και στο στριπτιζάδικο εκεί κοντά τι πίνεις...; Επεξεργασμένο 1 Ιουνίου 2022 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, alpatman είπε .καθως και η γενικοτερη ταξη που επικρατει . ...Ναι είμαι γνωστός υποχόνδριος Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Τα στουδια στηνονται με αιμα Τα στουδια στηνονται με αιμα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Τα στουδια στηνονται με αιμα Τα στουδια στηνονται με αιμα Έ τότε να κάμνει καμιά θυσία εκεί μέσα... κάνα κατσικάκι, κάνα αρνάκι.. Εννοείτε ότι θα φοράει λευκό μανδύα και σανδάλια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση