Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Χωρίς πλάκα μπήκα σε ένα παρόμοιο πριν κάτι χρόνια και δεν έβγαινα... στο τέλος με γερανό με βγάλαν! Ρε θα πάρω σε λέω. Τζάμπα είναι, όσο μισό Bloody Mary στη Μύκονο στο Paradise Επεξεργασμένο 30 Μαΐου 2022 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Ρε θα πάρω σε λέω. Τζάμπα είναι, όσο μισό Bloody Mary στη Μύκονο. Μην σου πω το 1/10 μιας αστακομακαρονάδας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μην σου πω το 1/10 μιας αστακομακαρονάδας... και δεν βλέπεις και τσι αποτριχωμενους ανώμαλοι..και τσι χασισοποται αραβιδοι με τσι ναργιλεδαι win win situation που λένε και στο χωριό μου Επεξεργασμένο 30 Μαΐου 2022 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, LK είπε θα χρησιμοποιείται για χαλάρωση μετά τα sessions η οποία χαλάρωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέα sessions ;-) Ωραιος χώρος ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, LK είπε Ένα μικρό update, ο εξωτερικός χώρος του studio video/ φωτογραφίας (3ος όροφος), οπού πλέον θα χρησιμοποιείται για χαλάρωση μετά τα sessions και φυσικά για μαύρισμα , διότι δεν με βλέπω να πάω πουθενά για μπάνια Λοιπόν, άμα άμεσα εγκατασταθεί η πολυθρύλητη φουσκωτή πισίνα, κλείνω για όλο τον μήνα Ιούλιο τα LK studios, για να κάνω δίσκο υπερπαραγωγή... ΥΓ: Για να ισχύσει το deal, θα πρέπει να τοποθετηθεί και ένα χαμηλό τραπεζάκι ανάμεσα στις ξαπλώστρες... Που θα ακουμπάμε φραπέδες, μπύρες, τσίπουρα κλπ κ. συνήγορε; Να τρέχουμε, γέροι άνθρωποι στο γωνιακό τραπέζι; ΥΓ1: Εμμμ και ένας πλαστικός χλοοτάπητας δεν θα ήταν κακή ιδέα... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Λοιπόν, άμα άμεσα εγκατασταθεί η πολυθρύλητη φουσκωτή πισίνα, κλείνω για όλο τον μήνα Ιούλιο τα LK studios, για να κάνω δίσκο υπερπαραγωγή... ΥΓ: Για να ισχύσει το deal, θα πρέπει να τοποθετηθεί και ένα χαμηλό τραπεζάκι ανάμεσα στις ξαπλώστρες... Που θα ακουμπάμε φραπέδες, μπύρες, τσίπουρα κλπ κ. συνήγορε; Να τρέχουμε, γέροι άνθρωποι στο γωνιακό τραπέζι; ΥΓ1: Εμμμ και ένας πλαστικός χλοοτάπητας δεν θα ήταν κακή ιδέα... Τι Black Rock ....ποια Σαντορίνη...ποιος Μποναμάσσα.... Υ.Γ. Το τραπεζάκι είναι στα σχέδια....δεν βρήκα ακόμα αυτό μου εκφράζει....μέχρι το ΣΚ θα βρω 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LK είπε Τι Black Rock ....ποια Σαντορίνη...ποιος Μποναμάσσα.... Υ.Γ. Το τραπεζάκι είναι στα σχέδια....δεν βρήκα ακόμα αυτό μου εκφράζει....μέχρι το ΣΚ θα βρω Προσωπικά, θα έκλεινα με πέργκολα ένα (μικρό) μέρος (8-12 τμ), θα το γέμιζα γύρω γύρω πρασινάδα (και αναρριχητικά φυτά στην πέργκολα), θα έβαζα μέσα καναπέ πολυθρόνες και τραπέζι, θα έβαζα μικρά φώτα τριγύρω, και δεν θα ξεκολλούσα από εκεί κάθε βράδυ με τις μπύρες μου, τα ποτάκια μου και την μουσική μου. Επεξεργασμένο 31 Μαΐου 2022 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Λοιπόν, άμα άμεσα εγκατασταθεί η πολυθρύλητη φουσκωτή πισίνα, Εν τω μεταξύ επειδή εγώ είμαι αυτός που πόσταρα την φωτό με το φουσκωτό τζακούζι, πλέον βλέπω παντού, μα παντού σε ότι σάιτ και να μπω..., διαφημίσεις για πισίνες, καλύμματα πισινών, φουσκωτές παιδικές πισινούλες, μέχρι και σωσίβια..... Έλεος!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εν τω μεταξύ επειδή εγώ είμαι αυτός που πόσταρα την φωτό με το φουσκωτό τζακούζι, πλέον βλέπω παντού, μα παντού σε ότι σάιτ και να μπω..., διαφημίσεις για πισίνες, καλύμματα πισινών, φουσκωτές παιδικές πισινούλες, μέχρι και σωσίβια..... Έλεος!! Google... πριν από εσάς, για εσάς ΥΓ: Εγώ πάλι βλέπω κάτι... δακτυλίδια, αλλά δεν έκανα καμία σχετική έρευνα... Αναρωτιέμαι, καθότι το "νήμα" είναι δημιουργία του Λάκη, παίζει κάνα ρόλο; ΥΓ1: Άκυρο, δεν παίζει ρόλο... τώρα μου βγάζει ταινίες... αποτρίχωσης 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Εμένα μου βγάζει "στρατιωτικά-αστυνομικά είδη". Αν είναι δυνατόν!!!! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση