Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου Ολοκλήρωσα το project "εγώ και οι κιθάρες μου". 22 κιθάρες, 22 φωτογραφίες τους μάζι μου. Ένας συνδυασμός του Music studio/ photo studio μου. 12 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου Super! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Super! Εϊχα αρχίσει να βαριέμαι στο τέλος....αλλά έπρεπε να τελειώσω Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, LK said: Εϊχα αρχίσει να βαριέμαι στο τέλος....αλλά έπρεπε να τελειώσω πάντως πιάσανε τόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε πάντως πιάσανε τόπο ....και χώρο Βασικά είναι ενθύμιο...αναμνηστικές φώτο για εμένα. Πολλές τραβήχθηκαν σε καθεστώς πίεσης στη δουλεια, και το να παίξω μαζί τους και να βγουμε φωτογραφία ήταν το μόνο που με ξεκούραζε/ χαλάρωνε. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου Φωτογραφικά, μου αρέσει το όχι κάλτσα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σηκώνεται το παντελόνι του μπάρμπα στο σταυροπόδι και να βλέπεις λεπτή κάλτσα μέχρι ψηλά (ειδικά αν είναι και ανοιχτού χρώματος δεν μπορώ), αλλά ενδυματολογικά δεν μπορώ να το υποστηρίξω καθόλου δυστυχώς Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Φωτογραφικά, μου αρέσει το όχι κάλτσα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σηκώνεται το παντελόνι του μπάρμπα στο σταυροπόδι και να βλέπεις λεπτή κάλτσα μέχρι ψηλά (ειδικά αν είναι και ανοιχτού χρώματος δεν μπορώ), αλλά ενδυματολογικά δεν μπορώ να το υποστηρίξω καθόλου δυστυχώς Το "όχι κάλτσα" είναι εφαρμόσιμο μόνο το καλοκάιρι...μα αυτά. Το χειμώνα όμως..... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, LK είπε Το "όχι κάλτσα" είναι εφαρμόσιμο μόνο το καλοκάιρι...μα αυτά. Το χειμώνα όμως..... Τα φοράω ρε φίλε τα καλτσάκια, αλλά με 48 νούμερο παπούτσι αν βάλω μοκασίνι θα φαίνομαι σαν κινούμενη πλατυποδία. Έχω μεγάλα πόδια. Σε φάση λιποθυμάω και μένω όρθιος. 3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε ........, αλλά με 48 νούμερο παπούτσι ... 48!!! Εδώ είσαι! https://shaquilleoneal.co.za/ edit: Πάντως μην νομίζεις. Και εγώ πιο πολύ αθλητικα φοράω καθημερινά. Το πιο άνετο παπούτσι. Ας όψεται η δουλειά....αλλιώς μόνο παντόφλες θα φορούσα 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου sorry για το οφφ τοπικ, αλλά ρε σεις χωρίς κάλτσα κολλάει το πόδι στο υπόδημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση