Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 1-7-2024 update. Επεξέτεινα λίγο το physical media storage για να μπουν σε μια σειρά. Risky τοποθετηση γιατι ήταν η σκάλα και μετά το κενό....αλλά πέτυχε . 6 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου βινύλια ποιάς δεκαετίας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε βινύλια ποιάς δεκαετίας??? 1950-1990 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 10 minutes ago, LK said: 1950-1990 σορυ εννοούσα "με έμφαση" ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε σορυ εννοούσα "με έμφαση" ??? Τα 100 είναι Sinatra . Αλλά η πλειοψηφία 70's και 80's Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2 minutes ago, LK said: Τα 100 είναι Sinatra . Αλλά η πλειοψηφία 70's και 80's κάτι τέτοιο προσπαθούσα να "ψαρέψω" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου ε...λεω τώρα θα μου πει τίποτα beatles....αββα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε ε...λεω τώρα θα μου πει τίποτα beatles....αββα Δεν έχω ούτε Beatles , ούτε Abba (ούτε μιση κασσέτα....πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ). Δεν άκουγα τέτοια. . Jazz, Blues, 80's pop /rock και Hard Rock και Metal, funk και soul. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, sultan of string είπε ε...λεω τώρα θα μου πει τίποτα beatles....αββα Εγώ θα σου έλεγα. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2 minutes ago, Nestoras said: Εγώ θα σου έλεγα. είπε Sinatra. Οπότε μήπως πρέπει να το αφήσω να περάσει ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση