Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Στις 28/2/2024 στις 10:09 ΠΜ, THEOD είπε Αγαπητοι Συνοδοιποροι ανεβαζω ετσι για το γουστο μερικες φωτο απο τον προσωπικο μου χωρο. Στη τελευταία φωτογραφία φαίνεται ένα κλειδοκύμβαλο το οποίο δύναται να σε δημιουργήσει θέμα επαέ μέσα. Μα κι εσύ μουυυυυγκ? Τα ύστερα του κόσμου, ποιος τον ακούει τώρα το Καταρράκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Τα ύστερα του κόσμου, ποιος τον ακούει τώρα το Καταρράκτη Κι όμως, πάτησα like... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 4 ώρες πριν, THEOD είπε Αυτό μάλιστα. Σχεδόν ευθεία αναφορά στο Nagra III και στο Blow Out του De Palma . Για να μαθαίνουν οι νέοι.....καταρχάς από κινηματογράφο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Και Clavinet και Rhodes και Leslie 760 και...Classic stuff. Στο Leslie τι συνδέεις? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Στο Leslie μπορεις να βαλεις οτι θες μου αρεσει πολυ και το αταστο ηλεκτρικο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, THEOD είπε Στο Leslie μπορεις να βαλεις οτι θες Καλά, ναι, απλά σκέφτηκα μπας και είχες κάνα Hammond σε καμιά γωνία. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Ωραίος ο Αστέριος. Τον έχω δει 2-3 φορές live, την πρώτη φορά με Socrates. Θυμάμαι που μιλάγαμε μετά το τέλος του live για Hammond και τέτοια, με είχε ανεβάσει μάλιστα και στη σκηνή να μου δείξει ένα Hammond clone σε rack που είχε, δεν θυμάμαι τώρα ποιο ακριβώς. Τα τότε ινδάλματα του όπως μου είχε πει ήταν οι Jimmy Smith και Jon Lord. Περιέργως δε, δεν ήξερε τον Keith Emerson... Πολύ καλός πληκτράς πάντως. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαϊου Μια ακόμα προσθήκη, ένα μικρό work station μέσα στον χώρο του studio φωτογραφίας. Δεν ειναι ότι το χρειαζόμουν, όσο μου περίσευε ένα tower Βασικός του σκοπός, κυρίως η ανάγνωση απαρχαιωμένων μέσων (δισκέτες- cd- παλιές κάρτες (Μ2 κλπ.) , μουσική, συνδεση της camera και χειρισμός της από αυτο σε περιβάλον studio.....και φυσικά editing . 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση