noe13 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου Με τη στρατ τι έγινε? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, noe13 είπε Με τη στρατ τι έγινε? ....Δεν μου πήρε ΠΟΤΕ τηλέφωνο. Πέρασα πριν καμιά εβδομάδα ένα βράδυ....στην βιτρίνα την είχε .....δεν κατάλαβα....δεν ξαναασχολουμαι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου Στις 10/2/2024 στις 4:42 ΜΜ, Σαμη Παραγκα είπε , πενιά δεν άκουσα, όχι τύμπανα Είμαι session . Πληρώνομαι για να παίξω. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, LK είπε Last Update 27-2-2024. Ωρε Λάκη, Δε θα χωράς να περάσεις ανάμεσά τους σε λίγο... Πάω στοίχημα ότι σε λίγο καιρό θα μας λές ότι σκεφτεσαι τρόπους να τις ανεβάσεις κάπου ψηλά. Σε τοιχο ή ταβάνι. Επεξεργασμένο 27 Φεβρουαρίου από Shelter 1 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 21 λεπτά πριν, Shelter είπε Ωρε Λάκη, Δε θα χωράς να περάσεις ανάμεσά τους σε λίγο... Πάω στοίχημα ότι σε λίγο καιρό θα μας λές ότι σκεφτεσαι τρόπους να τις ανεβάσεις κάπου ψηλά. Σε τοιχο ή ταβάνι. Αν πάρω άλλη κιθάρα, μια ακόμη θα είναι. Οπότε χωράει Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου Και εγώ είχα μια θέση στον οπλοβαστο και την κάλυψα χθες. Θα ξαναπάρω άλλη μόλις τύχει και διώξω κάποια, εκτός και εάν αποφασίσω να τη βαλω σε άλλη γωνία του σπιτιού (πολύ δύσκολο) 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Και εγώ είχα μια θέση στον οπλοβαστο και την κάλυψα χθες. Θα ξαναπάρω άλλη μόλις τύχει και διώξω κάποια, εκτός και εάν αποφασίσω να τη βαλω σε άλλη γωνία του σπιτιού (πολύ δύσκολο) Στείλε φώτο και κάτοψη και θα στη χωρέσω εγώ ...ειδικότητά μου 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αγαπητοι Συνοδοιποροι ανεβαζω ετσι για το γουστο μερικες φωτο απο τον προσωπικο μου χωρο. Επεξεργασμένο 28 Φεβρουαρίου από THEOD 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Στις 28/2/2024 στις 10:09 ΠΜ, THEOD είπε Αγαπητοι Συνοδοιποροι ανεβαζω ετσι για το γουστο μερικες φωτο απο τον προσωπικο μου χωρο. Στις 28/2/2024 στις 10:09 ΠΜ, THEOD είπε Αγαπητοι Συνοδοιποροι ανεβαζω ετσι για το γουστο μερικες φωτο απο τον προσωπικο μου χωρο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Πολύ ταινία,άρχισα να σε συμπαθώ.Ηράκλειο Κρήτης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση