Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 35 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Σε καταλαβαίνω καθότι μονήρης, αυτή είναι η βάση, γιατί φαντάσου να μπαίνεις στο ''χώρο'' και να φωνάζει η ''Μαρίκα'' απ όξω, Λάκηηηηηηηηηη, πήγαινε να μαζέψεις τα ρούχα απ τη βεράντα, γιατί θα βρέξει κι εγώ σιδερώνω. Εγώ πχ απλώνω εντός σπιτιού και δεν σιδερώνω Αυτά τα προβλήματα τα χω λυμένα από το 1993. Η πρώτη φορά που έμεινα μόνος μου...και έκτοτε το τηρώ με ευλάβεια...και δεν πρόκειται να αλλάξει ΠΟΤΕ . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, LK είπε Αυτά τα προβλήματα τα χω λυμένα από το 1993. Η πρώτη φορά που έμεινα μόνος μου...και έκτοτε το τηρώ με ευλάβεια...και δεν πρόκειται να αλλάξει ΠΟΤΕ . Τα ‘παν κι άλλοι. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Τα ‘παν κι άλλοι. Αυτά αφορούν τα νέα τα παιδιά. Εγώ σε 15 χρόνια (βάλε να αγοράσω και τα 3 , άρα σε 12), βγαίνω στη σύνταξη. ....και μετά αρχίζω τη ζωάρα! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, LK είπε Αυτά αφορούν τα νέα τα παιδιά. Εγώ σε 15 χρόνια (βάλε να αγοράσω και τα 3 , άρα σε 12), βγαίνω στη σύνταξη. ....και μετά αρχίζω τη ζωάρα! Σε πιστεύω και σου το εύχομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου Παράλληλα με τον οργασμό GAS , συνεχίζω τις λεπτομέρειες οργάνωσης του studio. Σειρά είχαν τα straps. 6 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Mε τον ηχο των τυμπάνων τι γίνεται, δεν έχεις πρόβλημα με τους γύρω/πάνω/κάτω σου? Ή δεν υπάρχει κανείς σε απόσταση 100 μέτρων? Επεξεργασμένο 10 Φεβρουαρίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Mε τον ηχο των τυμπάνων τι γίνεται, δεν έχεις πρόβλημα με τους γύρω/πάνω/κάτω σου? Ή δεν υπάρχει κανείς σε απόσταση 100 μέτρων? Πάνω- κάτω όχι. (Το βασικότερο ) Μόνος είμαι Δίπλα και απέναντι....άριστες σχέσεις με τη γειτονιά Καρά κέντρο είμαι. Ούτως ή άλλως έχει πολύ φασαρία 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου Δηλαδη αμα περασω απο Κοζανη υπαρχει περιπτωση να ακουσω τυμπανα; 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Χάρης Ο είπε Δηλαδη αμα περασω απο Κοζανη υπαρχει περιπτωση να ακουσω τυμπανα; Μια φορά Π. Χ. που πέρασα από Κοζάνη, είδα έναν κουστουμάτο κυριούλη, πενιά δεν άκουσα, όχι τύμπανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου Last Update 27-2-2024. 10 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση