Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Κι εγώ, αλλά ονειρεύομαι ένα ωραίο ντουλάπι με τζάμι που κλείνει ερμητικά και έχει έλεγχομενη θερμοκρασία. . Είσαι μερακλής!!! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Πρεπει να παρεις ενα studio desk και θα ομορφυνει περισσοτερο ο χωρος. Οχι απο τα μεγαλα γιατι δε θα χωραει, ενα πιο συμμαζεμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, 13-13 είπε Πρεπει να παρεις ενα studio desk και θα ομορφυνει περισσοτερο ο χωρος. Οχι απο τα μεγαλα γιατι δε θα χωραει, ενα πιο συμμαζεμενο Ακόμα, μετά 2 χρόνια που ήρθα εδώ , περνάω το σύνδρομο όχι άλλο κουβάλημα. Αλλά δίκιο έχεις. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, LK είπε Είσαι μερακλής!!! Ναι αλλά αν το κάνω σκέφτομαι να μη σας το δείξω, μη βρω κάνα μπελά. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, LK είπε Πρέπει να δω που θα βάλω την flying V , αν και κατί σκέφτηκα. Πάντως βάση τοίχου την απέρριψα....δεν τρυπάω τοίχους στις νέες εγκαταστάσεις....το ορκίστηκα Με τη φόρα που έχεις πάρει, και καθώς η V δεν θα είναι το τέλος του αγοραστικού spree, δεν ρίχνεις έναν όροφο από πάνω να δημιουργήσεις ένα vault αποκλειστικά για τα "κούτσουρα"; Πάντως απ' τη φωτογραφία, νομίζω ότι ούτε καν βάσεις τοίχου δεν χωράνε. Εναλλακτικά, άρχισε να πουλάς "κούτσουρα", να αδειάσει ο χώρος 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Superfunk είπε με 22% BFP, HDL 61, LDL 125 & Τριγλυκεριδια 110 ενω τα triplex μου μοιαζουν με αδειες γερμανικες autobahn Με αυτό μου θύμισες μια νοιζομάζοξη- να ήταν το 2010, άντε βαριά- βαριά το 2011- σε ένα κεμπαπτζίδικο στα μέρη του μακαρίτη του dkall. Με το που ήρθαν τα φαγητά, να βλέπεις όλους τους γέροντες να βγάζουν χάπια και να τα καταπίνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς- για ζάχαρο, χοληστερίνες κλπ. Μεγάλες στιγμές του forum μας. 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Με αυτό μου θύμισες μια νοιζομάζοξη- να ήταν το 2010, άντε βαριά- βαριά το 2011- σε ένα κεμπαπτζίδικο στα μέρη του μακαρίτη του dkall. Με το που ήρθαν τα φαγητά, να βλέπεις όλους τους γέροντες να βγάζουν χάπια και να τα καταπίνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς- για ζάχαρο, χοληστερίνες κλπ. Μεγάλες στιγμές του forum μας. Εμ μετα τα 40 δυο πορτες εχει η ζωη.....η μια γραφει διαλλειματικη (εκτος κι αν ζεις με μαρουλια και αποβουτυρομενα γιαουρτια) και ο αλλος χαπΓια..... αν δεν ξεκουραζεις το σΚωτι σου και το παγκρεας 16-20 ωρες την ημερα και δεν ριχνεις και μερικα χιλιομετρα περπατημα..... μοιραια ερχεται το χαπι... Επεξεργασμένο 12 Ιανουαρίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Εμ μετα τα 40 δυο πορτες εχει η ζωη..... Αμάν αμάν. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Πάντως η ηρεμία, η θαλπωρή... το άδειασμα του μυαλού που με καταλαμβάνουν όταν μπαίνω σε αυτό το studio ή στο από πάνω (που έχω τα των videos -photography ) είναι πραγματικά το καλλίτερο συναισθήματα. Φαντάζομαι-ελπίζω-εύχομαι να το παθαίνετε όλοι σας στους χώρους σας. 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LK είπε Πάντως η ηρεμία, η θαλπωρή... το άδειασμα του μυαλού που με καταλαμβάνουν όταν μπαίνω σε αυτό το studio ή στο από πάνω (που έχω τα των videos -photography ) είναι πραγματικά το καλλίτερο συναισθήματα. Φαντάζομαι-ελπίζω-εύχομαι να το παθαίνετε όλοι σας στους χώρους σας. Σε καταλαβαίνω καθότι μονήρης, αυτή είναι η βάση, γιατί φαντάσου να μπαίνεις στο ''χώρο'' και να φωνάζει η ''Μαρίκα'' απ όξω, Λάκηηηηηηηηηη, πήγαινε να μαζέψεις τα ρούχα απ τη βεράντα, γιατί θα βρέξει κι εγώ σιδερώνω. Εγώ πχ απλώνω εντός σπιτιού και δεν σιδερώνω Επεξεργασμένο 12 Ιανουαρίου από Σαμη Παραγκα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση