Guru npap Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Να ανοιξουμε ενα ειδικο θεμα "βαλτε φωτογραφια κατω απο το γραφειο σας". Οπως ειναι ΤΩΡΑ. με δίνεις άσχημα... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, npap είπε με δίνεις άσχημα... Eμενα παντως με συμφερει γιατι ειναι καλυτερα το απο κατω απο το απο πανω . Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Eμενα παντως με συμφερει γιατι ειναι καλυτερα το απο κατω απο το απο πανω Η συζήτηση δεν αφορά παστίτσιο, μεσιέ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ο καθείς με το γούστο του και σε τι τον εξυπηρετεί. Ιδιοκατασκευή σύμφωνα με τις δυνατότητες του χώρου και τις ανάγκες μου από South Paraga Studios Τα πιο ωραία λαικά? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου Σήμερα έφτασε ο Marshall MG15GFX. Βρήκε εύκολα τη θέση του στο studio. Από ένα γρήγορο σκάλισμα που το έκανα, είναι πάρα πολύ καλλίτερος των προσδοκιών μου! Ειδικά το 2ο και το 3ο κανάλι (4 σύνολο) , είναι αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ που θέλει ένας άντρας σαν και εμένα από τη ζωή του . Τα εφέ του πάρα πολύ καλά, και εξαιρετικό και το reverb του (studio και spring) . Σε αυτά τα λεφτά είναι Κallianides approved 100%. Θα επανέλθω..... 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Και ένα γενικόν πλάνο, μετα τις τελευταίες προσθήκες, Πρέπει να δω που θα βάλω την flying V , αν και κατί σκέφτηκα. Πάντως βάση τοίχου την απέρριψα....δεν τρυπάω τοίχους στις νέες εγκαταστάσεις....το ορκίστηκα 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, LK είπε Πάντως βάση τοίχου την απέρριψα....δεν τρυπάω τοίχους στις νέες εγκαταστάσεις....το ορκίστηκα Hercules Stands HCGS-412B+ – Thomann Elláda 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Shelter είπε Hercules Stands HCGS-412B+ – Thomann Elláda Ναι το είδαμε το stand. Έχω ένα , που το έχω από το 1989....Αν δεν καθίσει εκεί....θα πάω σε κάτι τέτοιο . (έχει και η fender ένα που κάνει για V). ΑΣΧΕΤΟ: Πέρασε πριν από λίγο από το timeline μου στο FB, ένας που μόστραρε ένα μπουκάλι κρασί (από αυτούς τους μπον βιβερς τάχα μου.....του Fb....ναι αυτούς με την κοιλίτσα που είναι γλυκύς σαν καραμελίτσα. ) Το γκουγκλαρα και είδα ΑΥΤΟ! https://www.plus4u.gr/krasi-santorinh-assyrtiko-kthma-argyroy-2021-leyko-magnum-1500-ml/142011646-142011646/p?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwP6sBhDAARIsAPfK_wam5pkZJUuACcXWvTsoUzzZKSutzAjBFVBMRnBl17mUhn8pAT0_pUYaAt8LEALw_wcB 72 ,00 € ένα μπουκάλι.....για τι? Για 1000 άχρηστες θερμίδες . ήμαρτον....πάω να πάρω την explorer 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LK είπε 72 ,00 € ένα μπουκάλι σιγα τα λεφτα, αφου ειπαμε ειμαστε πλουσΓιοι, πολλα λεφτα ομως για ελληνικο κρασι , με ενα 50αρικο παιρνεις αυτο που ειναι σκετο SEX Επεξεργασμένο 12 Ιανουαρίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε σιγα τα λεφτα, αφου ειπαμε ειμαστε πλουσΓιοι, πολλα λεφτα ομως για ελληνικο κρασι , με ενα 50αρικο παιρνεις αυτο που ειναι σκετο SEX Και να μου δώκεις λεφτά δεν το πίνω,όχι να δώκω 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση