Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Παιδιά, εγώ έχω OCD με την τάξη. Έχω ξαναπεί ότι στον χώρο μου ....τα κεφάλια από τις καρφίτσες ατενιζουν τον βορρά. Τα καλώδια όμως π.χ , τα θεωρώ μέρος της αρχιτεκτονικής του χώρου σε ένα studio, και δεν με ενοχλούν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Ε, αφού το πήγατε τόσο μακρυά... το πλάτος του γραφείου είναι είτε 70 είτε 80 εκατοστά. Το οποίο σημαίνει ότι όποιος κάθεται και είναι άνω των δέκα ετών, πατάει ασταμάτητα το πολύμπριζο (αν δεν απατώμαι) που βρίσκεται στο δάπεδο, εκτός αν έχει προσωρινή παράλυση κάτω άκρων. Οπότε, αυτά ειδικά, τα καλώδια πρέπει να μαζευτούν και για λόγους ασφαλείας. Τώρα για το αισθητικό σκέλος, άλλο ένα ωραίο φιδίσιο καλώδιο που ενώνει δύο επίσης ωραία μηχανήματα, και άλλο αυτό το σπαγγέτι που συναντάμε σε πολλές περιπτώσεις. Προσωπικά, με κίνδυνο να κερδίσω και εγώ μοιρογνωμόνιο δεν ανέχομαι ούτε να σκέπτομαι ότι υπάρχουν καλώδια χύμα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Να ανοιξουμε ενα ειδικο θεμα "βαλτε φωτογραφια κατω απο το γραφειο σας". Οπως ειναι ΤΩΡΑ. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου @trolley όχι νταξ...χώρας στο γραφείο, αν και δεν χρειάζεται μα μπεις μέσα. Εγώ συνήθως κάθομαι από έξω...Σταύρο πόδι Ένα απλό γραφείο από το jysk ειναι κατα τα άλλα, δεν χωρούσε τίποτα μεγαλύτερο, αλλα οκ τουλάχιστον παίρνει τα monitors και το keyboards. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Επίσης, ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το routing του patch bay ιδιαίτερα.. Εκεί να δείτε τι θα γίνει από καλωδιομανι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Να ανοιξουμε ενα ειδικο θεμα "βαλτε φωτογραφια κατω απο το γραφειο σας". Οπως ειναι ΤΩΡΑ. OK.... 1 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Εγω εχω αυτη, αλλά ειναι πάνω στο γραφείο μου 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Ο καθείς με το γούστο του και σε τι τον εξυπηρετεί. Ιδιοκατασκευή σύμφωνα με τις δυνατότητες του χώρου και τις ανάγκες μου από South Paraga Studios 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 21 λεπτά πριν, trolley είπε Δεν ξέρω από φάτσα τι λες, αλλά από πόδια σκίζεις... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν ξέρω από φάτσα τι λες, αλλά από πόδια σκίζεις... Δεν είναι σέλφι φίλως. Ε ναι ρε. θα έπρεπε να έχω χέρι μήκους 2.5 μέτρων, να το περάσω πάνω από το γραφείο, να διπλώσει από κάτω και μάλιστα χαμηλά, ώστε να φωτογραφήσω τα πόδια μου. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση