fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, LK είπε από τον Απρίλιο που ξαναμπηκα σε προγραμμα Είχες καθαρίσει και ξανακύλισες? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είχες καθαρίσει και ξανακύλισες? Ενώ εμείς δεν είχαμε ποτέ τέτοια "προβλήματα". Θυμάσαι το τι μπύρα και λουκάνικο έπεφτε όταν γράφαμε με τον κουμπάρο σου... Κυλιόμαστε συνέχεια λαίμαι ΥΓ: Θυμήθηκα τώρα εκείνη την ασύλληπτη ατάκα σου ρε Στράτο: "Άμα πιούμε όλες τις μπύρες, μην ανησυχείτε... Έχω ένα καφάσι στο πορτμπαγκάζ στο αμάξι" ΘΕΟΣ 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θυμήθηκα τώρα εκείνη την ασύλληπτη ατάκα σου ρε Στράτο: "Άμα πιούμε όλες τις μπύρες, μην ανησυχείτε... Έχω ένα καφάσι στο πορτμπαγκάζ στο αμάξι" Πάντα είχα ένα κιβώτιο στο πορτμπαγκάζ για καβάτζα. Και μου είχε συμβεί το εξής τραγικό κάποτε. Άδειασε η μπαταρία του αυτοκινήτου, και δεν μπορούσα να ανοίξω το πορτμπαγκάζ. Πάλευα ώρες να το ανοίξω νυχτιάτικα, και δεν τα κατάφερα, έπρεπε να περιμένω το πρωί να ανοίξει ο ηλεκτρολόγος να αλλάξω μπαταρία. Λύσσαξα εκείνο το βράδυ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Άκυρο, δεν παίζει ρόλο... τώρα μου βγάζει ταινίες... αποτρίχωσης Μηπως Γουγλαρες "ΜΥΚΟΝΟS TRELLA AGORIA" ? 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 24 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μηπως Γουγλαρες "ΜΥΚΟΝΟS TRELLA AGORIA" ? Όχι φίλος και ομολογώ ότι πιάστηκα εξαπίνης όταν το είδα... Τώρα μου βγάζει mare west- ότι και αν είναι αυτό Αλλά φίλος μακρυά από το MYKONOS... Είδες τι έπαθε η (ex) Πατούλαινα, τη λήστεψαν τη καψερή all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Είδες τι έπαθε η (ex) Πατούλαινα, τη λήστεψαν τη καψερή 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2022 ε τον αγαπάω τον εκτιμάω αλλά στο τραπεζάκι τα χαλάσαμε... 2 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, npap είπε ε τον αγαπάω τον εκτιμάω αλλά στο τραπεζάκι τα χαλάσαμε... Που είναι η ψησταριά ε? Που? Που είναι οι μπύρες? Νίκο, άλλη φορά θέλω ολοκληρωμένη δουλειά. Μπύρες στην αμμουδιά πάραυτα. Επεξεργασμένο 2 Ιουνίου 2022 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, fusiongtr είπε Που είναι η ψησταριά ε? Που? Που είναι οι μπύρες? Νίκο, άλλη φορά θέλω ολοκληρωμένη δουλειά. Μπύρες στην αμμουδιά πάραυτα. ως γνωστόν δεν χαλάω χατίρια φίλων εγώ... μπύρες από όλον τον κόσμο για όλα τα γούστα... 4 4 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, npap είπε ως γνωστόν δεν χαλάω χατίρια φίλων εγώ... μπύρες από όλον τον κόσμο για όλα τα γούστα... Άμα ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης... Το noiz στην ομπρέλα είναι όλα τα λεφτά Εύγε 1 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση