trolley Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Εγώ θα σου έλεγα. Μη του. @LK Αν οι φωτό είχανε καλύτερη ανάλυση, θα βλέπαμε τις ράχες των DVD τουλάχιστον. Τώρα ξεχωρίζω μόνο το Tommy. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2 minutes ago, trolley said: Μη του. @LK Αν οι φωτό είχανε καλύτερη ανάλυση, θα βλέπαμε τις ράχες των DVD τουλάχιστον. Τώρα ξεχωρίζω μόνο το Tommy. μην πω και των βινυλιων πχ καποιων διπλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε μην πω και των βινυλιων πχ καποιων διπλων Ναι... ναι. Είναι μάλλον τόσο περήφανος για το έπιπλο, που αγνόησε ότι κάποιοι από εμάς θέλουμε να χαζεύουμε δίσκους. Απ' την άλλη, από Σινάτρα δεν ξέρω τίποτα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου μπορούμε να κάνουμε ψηφοφορία και να ζητήσουμε καλύτερη ανάλυση "ράχης" ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2 ώρες πριν, trolley είπε Ναι... ναι. Είναι μάλλον τόσο περήφανος για το έπιπλο, που αγνόησε ότι κάποιοι από εμάς θέλουμε να χαζεύουμε δίσκους. Απ' την άλλη, από Σινάτρα δεν ξέρω τίποτα. Δύσκολο με τοσο ευρυγωνιο φακό να κάνει focus όλο το κάδρο και σε όλους τους τίτλους. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε μπορούμε να κάνουμε ψηφοφορία και να ζητήσουμε καλύτερη ανάλυση "ράχης" ??? Και γιατί όχι... Αλλά μπορούμε να το ζητήσουμε απ' τον κ. συνήγορο άνευ κάλπης. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Αυτές τις κασέτες πως τις κατεβάζεις? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Αυτές τις κασέτες πως τις κατεβάζεις? Αυτές εύκολα. Πίσω από αυτές, γιατί έχει διπλή σειρά, ακόμα πιο δύσκολα. Θεωρητικά, πας άκρη άκρη με προσοχή, τεντωμένος , και την κατεβάζεις. Πρακτικά, σχεδόν τίποτα δεν κατεβαίνει από εκεί. Όλα υπάρχουν ριπαρισμενα ψηφιακα. Και μουσική και ταινίες. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου Αρα τις έχεις για διακοσμητικές (όπως και έχουμε και εμείς εκατοντάδες CD που ποτέ δεν πρόκειται να ξανακούσουμε....... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, Jet72 είπε Αρα τις έχεις για διακοσμητικές (όπως και έχουμε και εμείς εκατοντάδες CD που ποτέ δεν πρόκειται να ξανακούσουμε....... ) Αρά τις έχω,......γιατί τις μάζευα 44 χρόνια. Όπως έχω και τη βιβλιοθήκη μου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση