Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Αν σου βρίσκεται πουθενά κάνα ZX Spectrum (με τα πλήκτρα "γομολάστιχα"), Amstrad, Commodore 64, Atari st κλπ, θα πλήρωνα ευχαρίστως να θυμηθώ τα νιάτα μου 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, LK είπε Εϊναι πράιβατ κολλεκτιον, όχι μουσείο Κάτσε σε λίγο θα μπει ο fusion και θα πει "σκέψου την φήμη και την δόξα (κι όχι μόνο..) εάν τα δωρίσεις όλα αυτά".... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Κάτσε σε λίγο θα μπει ο fusion και θα πει "σκέψου την φήμη και την δόξα (κι όχι μόνο..) εάν τα δωρίσεις όλα αυτά".... ¨οταν πεθάνω σας τα χαρίζω 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 Πάντως με συγκίνησες βρε... σατανά με το ZX. Ήταν ο πρώτος μου υπολογιστής- ο συγκεκριμένος, ο... γομολάστιχας 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 Υπερατου (το θυμάστε? ) με vintage κονσολες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 έχω αυτό όπως το βλέπετε. Μπορεί να έχω και 2 (και του πεθερού μου), θεωρητικά με το expansion module με έξτρα 64Κ μνήμη και 2 floppy των 720Κ που έτρεχε και cpm 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχω αυτό όπως το βλέπετε. Μπορεί να έχω και 2 (και του πεθερού μου), θεωρητικά με το expansion module με έξτρα 64Κ μνήμη και 2 floppy των 720Κ που έτρεχε και cpm εκλεκτο Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, LK είπε εκλεκτο εχω κι αυτό κι αυτό 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε εχω κι αυτό Σε αυτη τη φαση εχω αυτό και κατι texas instruments Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2022 το psion δεν έχει καμμία σχέση με το texas. Τρέχει και basic και spreadsheet Texas έχω το 59 έχω κι αυτό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση