Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Administrator Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Αν θέλετε να φτιάξετε stems (να χωρίσετε τα όργανα σε πολλά κανάλια) απο ένα stereo μουσικό αρχείο, κάποια DAW προσφέρουν τη δυνατότητα αυτή με ειδικά plugin. Συνήθως όμως όχι στις φτηνές εκδόσεις. Οι εφαρμογές αυτές εξυπηρετούν στο να φτιάξετε backing tracks, να ξεχωρίσετε τα σολο ή τη φωνή, το μπάσο, κλπ. Εναλλακτικά υπάρχουν κάποιες δωρεάν λύσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν με μεγάλο βαθμό επιτυχίας. Για εγκατάσταση στον υπολογιστή υπάρχει το SpleeterGUI - Music source separation desktop app και προσφέρει αρκετά καλά αποτελέσματα. Όταν το κατεβάσετε θα δείτε πως το αρχείο είναι .MSI αντί για .EXE. Η λύση για να το εγκαταστήσετε στα Win10 είναι να ανοίξετε το Command prompt σαν administrator και να τρέξετε το .MSI installer file. Επίσης, υπάρχουν online επιλογές όπως: https://ezstems.com/ - με περιορισμό αρχείου 5MB upload, αρκετό για κάποιο τετράλεπτο mp3 στα 128, εκτός και αν γίνεις μέλος. https://www.splitter.ai/ - με περιορισμό αρχείου 50MB upload για μέχρι 5 stems. 1 Live and let Live.
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα το ezstems. Αποτελεσμα Γ.Τ.Π. Οχι πως δεν το περιμενα Κατεβασα 5 stems. (μιση ωρα για 100mb με 100αρα συνδεση) Τα κατεβαζεi σε wav χωρις λογο, ενω δεχεται mp3. Το ενα ονοματι piano ηταν αδειο Σας βαζω δειγματα απο τη φωνη το μπασο και τη ντραμς που κατεβασα Your browser does not support the HTML5 audio tag vocals.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag bass.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag drums.mp3 Το splitter.ai/ μου εδωσε ακριβως τα ιδια Γ.Τ.Π αποτελεσματα (μην ανεβαζω τσαμπα), απλα το εκανε πολυ γρηγορα. σε 5 λεπτα τα ειχα. Ηταν 20mb συνολο σε μορφη mp3. Αν πειραματιστείτε καντε το με το splitter, για μη χασετε πολυ χρονο. . Επεξεργασμένο 13 Ιανουαρίου 2022 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αλλη μια προσπαθεια με το splitter με αλλο κομματι. δειγμα απο το οριτζιναλ Your browser does not support the HTML5 audio tag Memories.mp3 Μιξη Ντραμς Μπασου απο αυτα που μου εστειλε, για τη δημιουργια backingtrack Την κιθαρα δεν τη βαζω (ειχε και 2 αδεια stems με κατι θορυβους και φυσηματα) Your browser does not support the HTML5 audio tag memories BT.mp3 . Επεξεργασμένο 13 Ιανουαρίου 2022 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Σας βαζω δειγματα απο τη φωνη Κανας δαιμονισμενος θα τραγουδουσε 1
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 OP Administrator Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Στο Spleeter υπάρχουν κάποιες επιλογές ως προς το ηχητικό φάσμα του αποτελέσματος που βοηθούν. Μην περιμένεις θαύματα όμως, δεν είναι για παρουσίαση αλλά για μελέτη περισσότερο. Τα online είναι περισσότερο για karaoke, και το splitter.ai/ που ειναι πιο σοβαρό απο τα δύο μου εδωσε μια ανεκτή εκδοχή π.χ. του little wing. Your browser does not support the HTML5 audio tag wing.mp3 Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Το cubase μoνο pro εχει το spectralayers που ειναι απλα τελειο. Επισης με το δωρεαν riffstation μπορειτε μονοι να την παλεψετε παιζοντας με τα κουμπια με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Και το SONAR είχε παλιά το R-MIX που είναι από τα καλύτερα για τη δουλειά που θέλετε να κάνετε νομίζω και όχι μόνο. Aυτό θέλουν όλοι. Και guess what! ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ!!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε Και guess what! ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ!!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βρε άστα αυτά. Συνήλθες? με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε βρε άστα αυτά. Συνήλθες? Συνήλθα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Δεν ήταν και ότι καλύτερο αυτό που πέρασα γιατί το πέρασα αρκετά βαριά θα έλεγα και το μόνο που μου έχει αφήσει είναι μια μικρή κόπωση και ένα εκνευρισμό. Δεν ξέρω, είμαι πολύ εκνευρισμένος αυτές τις μέρες και κουράζομαι λίγο πιο εύκολα, γιατί άφησα και εκκρεμότητες και έτρεχα λίγο. Είμαι καλά όμως, είμαι ΖΩΝΤΑΝΟΣ και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ένα μουσικό, δημιουργικό και χαρούμενο 2022 για τα μέλη μας, το NOIZ μας και για όλο τον κόσμο με υγεία και ΕΙΡΗΝΗ. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 7 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση