vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2022 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. 9 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2022 Μπράβο Βασίλη,είσαι γίγαντας!!! 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 18 ώρες πριν, vasilisgeo72 είπε Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Εχεις βελτιωθει απιστευτα ρε φιλε.Και φαινεται οτι εχεις μερακι και παθος στο παιξιμο. Με εφτιασες. Καλη χρονια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 Πολύ καλός Βασίλη! Μπράβο! 2 παρατηρήσεις μόνο: 1) Στους Roxette νομίζω ότι υπάρχουν κάποια θεματάκια με το χρόνο κυρίως στα πρώτα κουπλέ. Στη συνέχει πάει πολύ καλά. Με αποκορύφωμα το solo και το ρεφρεν μετά που είναι super. 2) Στους Queen θα ήθελα κάποια overdubs ειδικά στο ρεφρεν για να ακουστούν και οι αρμονίες στα φωνητικά. Και πάλι μπραβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια . Έχω μια ρευμ. αρθρίτιδα (αυτοάνοσο) που με ταλαιπωρεί και τα χέρια μου είναι ανά διαστήματα άχρηστα (και όχι μόνο). Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να παίζω και απο εκεί βγαίνει το πάθος Gvour αλλά και είναι η αιτία mpamps για τον χρόνο. Το θέμα είναι ότι επανέρχομαι και ότι έχω πολύ όρεξη. Να είστε όλοι καλά. 4 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 Μπράβο Βασίλη. Συνέχισε έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, HellFire είπε Μπράβο Βασίλη,είσαι γίγαντας!!! Έχω πολύ καλό ... μηχανικό....άρχοντα!!!! 1 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση