kospas12345 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, ψάχνω ένα compact ενισχυτή για ακουστική κιθάρα και φωνή (2 κανάλια). Το βασικό είναι ότι θέλω κάποιον που να μην αλλοιώνει τον ήχο της κιθάρας και της φωνής, να έχει καλή ποιότητα. Δεν με ενδιαφέρουν τα watt μιας και είναι για χρήση στο σπίτι δεν μπορώ να έχω ψηλά την ένταση. Οι κιθάρες μου είναι κυρίως Taylor. Ψάχνω κάτι μέχρι 250€ το πολύ. Να έχουν ένα βάθος ιδανικά από εφέ και πιθανα να είναι στέρεο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 ειχα παλιοτερα με ακριβως αυτα τα χαρακτηριστικα που λες τον roland ac 90 με πολυ καλά αποτελέσματα. υπάρχει και ο ac 60. omvw eixe delay, chorus νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Σε ποιες περιπτωσεις χρειαζεται ενισχυση η ακουστικη κιθαρα και η φωνη στο σπιτι? Εμενα με ακουει ολη η πολυκατοικια και χωρις ενισχυση Κοιταζω μηπως πρεπει να βαλω μονωση 1 2 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Κοιταζω μηπως πρεπει να βαλω μονωση Για να πάρεις ενισχυτή? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.musicland.gr/enischytes-akoustikon-organon/bugera-ac60?gclid=CjwKCAiArOqOBhBmEiwAsgeLmQgQyzrnLkUv4YcxJTVyIr-1c1SJS7On8IL0gN6Qs9Iga3zmYA2WHxoCDSUQAvD_BwE Με γειά!!! Επεξεργασμένο 9 Ιανουαρίου 2022 από makam 2 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 Αν και συμφωνώ με τον Σπύρο, αν υποθέσουμε πως θέλεις να συνδέσεις και ενα μικρόφωνο για τη φωνή, ετοιμοπαράδοτος σύμφωνα με το site, στα 224 είναι ο FENDER Acoustasonic 40 W. Επίσης μου είχε γυαλίσει στα 153 ο Laney AH-Freestyle. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kospas12345 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, makam είπε https://www.musicland.gr/enischytes-akoustikon-organon/bugera-ac60?gclid=CjwKCAiArOqOBhBmEiwAsgeLmQgQyzrnLkUv4YcxJTVyIr-1c1SJS7On8IL0gN6Qs9Iga3zmYA2WHxoCDSUQAvD_BwE Με γειά!!! Μου φαίνεται εξαιρετικός. Μήπως τυχαίνει να τον έχεις δοκιμάσει; 2 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Αν και συμφωνώ με τον Σπύρο, αν υποθέσουμε πως θέλεις να συνδέσεις και ενα μικρόφωνο για τη φωνή, ετοιμοπαράδοτος σύμφωνα με το site, στα 224 είναι ο FENDER Acoustasonic 40 W. Επίσης μου είχε γυαλίσει στα 153 ο Laney AH-Freestyle. Λες να προτιμήσω fender? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kospas12345 είπε Μου φαίνεται εξαιρετικός. Μήπως τυχαίνει να τον έχεις δοκιμάσει; Ναι τον έχω δοκιμάσει ενδελεχώς και τον έχω χρησιμοποιήσει σε μαθήματα, πρόβες και live !! Μιλώ για τον Bugera AC60. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και νομίζω στην τιμή του δεν υπάρχει κάτι που να τα κάνει όλα τόσο καλά! Μάλιστα έχω πάρει δύο... Επεξεργασμένο 10 Ιανουαρίου 2022 από makam 2 Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kospas12345 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, makam είπε Ναι τον έχω δοκιμάσει ενδελεχώς και τον έχω χρησιμοποιήσει σε μαθήματα, πρόβες και live !! Μιλώ για τον Bugera AC60. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και νομίζω στην τιμή του δεν υπάρχει κάτι που να τα κάνει όλα τόσο καλά! Μάλιστα έχω πάρει δύο... Πραγματικά είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση