LeonidasKik Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Πρόκειται να αγοράσω τις ερχόμενες μέρες τον Yamaha thr30ii. Έχω καταλήξει για διάφορους προσωπικούς λόγους μετά από πολύ έρευνα προς αυτή τη κατεύθυνση. Παρ' όλα αυτά το ΜΟΝΟ αρνητικό που διαβάζω είναι σε ότι αφορά τη ποιότητα του ήχου όταν πρόκειται να τον συνδέσεις με ακουστικά (headphones). Τα περισσότερα comments που διαβάζω έχουν παράπονο σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Είτε με αξιοπρεπέστατα headphones είτε με απλά ακουστικά του κινητού τους τηλεφώνου, ο ήχος που παράγεται είναι απαράδεκτος λένε. Κάποιοι (οι λιγότεροι σε σχέση με το σύνολο) προτείνουν κάποια ακουστικά όπως τα Audio-Technica ATH-M50 X και επιμένουν ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά με τον thr30ii. Άλλοι όμως έρχονται και ακυρώνουν το συγκεκριμένο μοντέλο λέγοντας ότι τα έχουν και βγαίνει απαράδεκτος ήχος όταν τα χρησιμοποιούν με τον thr30ii. Γενικά τα χρειάζομαι τα headphones καθώς έχω τον γιο μου στο σπίτι που είναι 8 μηνών βρέφος. Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει προσωπική εμπειρία με τον συγκεκριμένο ενισχυτή και έχει να προτείνει μία σίγουρη λύση σε ότι αφορά κάποια headphones τα οποία έχει δοκιμάσει με τον thr30ii? Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, LeonidasKik είπε Καλησπέρα σε όλους, Πρόκειται να αγοράσω τις ερχόμενες μέρες τον Yamaha thr30ii. Έχω καταλήξει για διάφορους προσωπικούς λόγους μετά από πολύ έρευνα προς αυτή τη κατεύθυνση. Παρ' όλα αυτά το ΜΟΝΟ αρνητικό που διαβάζω είναι σε ότι αφορά τη ποιότητα του ήχου όταν πρόκειται να τον συνδέσεις με ακουστικά (headphones). Τα περισσότερα comments που διαβάζω έχουν παράπονο σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Είτε με αξιοπρεπέστατα headphones είτε με απλά ακουστικά του κινητού τους τηλεφώνου, ο ήχος που παράγεται είναι απαράδεκτος λένε. Κάποιοι (οι λιγότεροι σε σχέση με το σύνολο) προτείνουν κάποια ακουστικά όπως τα Audio-Technica ATH-M50 X και επιμένουν ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά με τον thr30ii. Άλλοι όμως έρχονται και ακυρώνουν το συγκεκριμένο μοντέλο λέγοντας ότι τα έχουν και βγαίνει απαράδεκτος ήχος όταν τα χρησιμοποιούν με τον thr30ii. Γενικά τα χρειάζομαι τα headphones καθώς έχω τον γιο μου στο σπίτι που είναι 8 μηνών βρέφος. Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει προσωπική εμπειρία με τον συγκεκριμένο ενισχυτή και έχει να προτείνει μία σίγουρη λύση σε ότι αφορά κάποια headphones τα οποία έχει δοκιμάσει με τον thr30ii? Ευχαριστώ πολύ!! είχα τον ενισχυτή δανεικό στο σπίτι για μια εβδομάδα. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο πρόβλημα με τα ακουστικά ή να έδωσα σημασία πως παίζει η έξοδος ακουστικών. Ίσως κι όλας να μην δοκίμασα με ακουστικά γιατί μπορεί να μην το θεώρησα σημαντικό, αν συνέβαινε θα το θυμόμουν σίγουρα γιατί έχω αρρώστεια με τα ακουστικά. Όμως πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν να μην έχει η yamaha μια αξιοπρεπή έξοδο ακουστικών, άλλωστε δεν είναι τεχνολογία νασα ούτε κοστίζει. Με τα ΑΤ 50 νομίζω θα είσαι μια χαρά. Ο ενισχυτής είναι απίθανος για σπιτική χρήση. Στο ίντερνετ δυστυχώς ο κάθε πικραμένος και άσχετος βγάζει τον πόνο της ασχετίλας του. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LeonidasKik Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, dimsonic είπε είχα τον ενισχυτή δανεικό στο σπίτι για μια εβδομάδα. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο πρόβλημα με τα ακουστικά ή να έδωσα σημασία πως παίζει η έξοδος ακουστικών. Ίσως κι όλας να μην δοκίμασα με ακουστικά γιατί μπορεί να μην το θεώρησα σημαντικό, αν συνέβαινε θα το θυμόμουν σίγουρα γιατί έχω αρρώστεια με τα ακουστικά. Όμως πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν να μην έχει η yamaha μια αξιοπρεπή έξοδο ακουστικών, άλλωστε δεν είναι τεχνολογία νασα ούτε κοστίζει. Με τα ΑΤ 50 νομίζω θα είσαι μια χαρά. Ο ενισχυτής είναι απίθανος για σπιτική χρήση. Στο ίντερνετ δυστυχώς ο κάθε πικραμένος και άσχετος βγάζει τον πόνο της ασχετίλας του. Σ 'ευχαριστώ πολύ! Έχεις να προτείνεις κάποια καλά headphones γύρω από τα 150€ ? Ρωτάω γιατί απ' ότι κατάλαβα το ψάχνεις ιδιαίτερα με τα ακουστικά! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 εξαρτάται από το τι θες. Αν θες να ακούς τι γίνεται γύρω σου πχ το μωρό όταν παίζεις πρέπει να πάρεις ανοιχτού τύπου. Για μένα είναι προτιμητέα διότι έχουν μια πιο ανοικτή αίσθηση και δεν σε κόβουν από το περιβάλλον. Δοκίμασε κάτι από akg K701, Κ612, beyerdynamic dt880,sennheiser 560, ακόμα και τα akg K240 θα σε καλύψουν. Φυσικά και τα κλειστού beyerdynamic dt770 ή τα ΑΤΗ50 μια χαρά είναι αν θες κλειστού τύπου. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, dimsonic είπε akg K701, Κ612, beyerdynamic dt880,sennheiser 560, ακόμα και τα akg K240 θα σε καλύψουν. Φυσικά και τα κλειστού beyerdynamic dt770 ή τα ΑΤΗ50 μια χαρά είναι αν θες κλειστού τύπου. Από αυτά, ποιο θεωρείς καταλληλότερο για μίξη? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 θα προσθέσω όμως το εξής. Ενδεχόμενες αρνητικές κριτικές που κάποιοι θα έγραψαν μπορεί να σχετίζονται με αδυναμία συμβατότητας impedance των ακουστικών που είχαν με τον ενισχυτή. Από όσο έψαξα δεν είδα κάπου να αναφέρεται η impedance της εξόδου ακουστικών. Αλλα κρίνοντας με βάση το βύσμα που είναι μικρό θα έλεγα ότι θα είναι της τάξης των 30-50 Ω Συνεπώς θα πρέπει να διαλέξεις ακουστικά γύρω στην τιμή αυτή. Αρα από τη λίστα θα μείνουν προς επιλογή μάλλον τα Κ701, Κ240 και ΑΤΗ50 Να αποφύγεις ακουστικά με impedance πάνω από 100-200. Όχι ότι δεν θα παίξουν καλά, απλώς ίσως έχουν λιγώτερα μπάσα, και σίγουρα χαμηλότερη ένταση. 9 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Από αυτά, ποιο θεωρείς καταλληλότερο για μίξη? Στην κατηγορία των 150 ένα από της πρώτης σειράς, χωρίς να υποτιμώ ποτέ τα φτηνότερα Κ240. Αλλά διάβασε ό,τι έγραψα περί impedance. Αυτό ισχύει για τα πάντα και δια πάντα. επίσης λέω για τα κ240 και για την άποψη της άνεσης, ευκολίας κλπ 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Από αυτά, ποιο θεωρείς καταλληλότερο για μίξη? Κανένα. Δεν μιξαρουμε με ακουστικά. :) Τα αγαπημένα μου ακουστικά πάντως είναι τα AKG K271 Επεξεργασμένο 4 Ιανουαρίου 2022 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, Superfunk είπε Κανένα. Δεν μιξαρουμε με ακουστικά. Λυπαμαι που θα σας στεναχωρεσω 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Έχω τα ΑΤ30 και ακούω άλλα λόγια να αγαπιόμαστε σε σχέση με τα μόνιτορ. Απορώ πως κάποτε μιξαρα με χειρότερα ακουστικά από αυτά. Ήλπιζα με κάτι πιο ακριβό να μειώνεται η απόσταση με τα μόνιτορ, αλλά όπως φαίνεται οι απόψεις διίστανται. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, dimsonic είπε Φυσικά και τα κλειστού beyerdynamic dt770 ή τα ΑΤΗ50 μια χαρά είναι αν θες κλειστού τύπου Εγω πάντως έχω χρόνια τα ath50 και ακούω γύρω μου αρκετά σε βαθμό που όταν παίζει ο ενισχυτής στην ηχογράφηση να μπερδεύομαι στις ρυθμίσεις σε σχέση με το τι γράφει τελικά το μικρόφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση