dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Φώτιο Σιγαρέττο 13 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά Φωτιε! Να χαίρεσαι το όνομα και ο Θεός να σε φωτισει να γραψεις 13 ασματα στο 2022! Επεξεργασμένο 6 Ιανουαρίου 2022 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε όνια πολλά Φωτιές! βγάλε ρε το οτο κορέκτορ μια στις τρεις πετυχαίνει 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ άξιοι συμφορουμίτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Σας ευχαριστώ άξιοι συμφορουμίτες! εμείς ευχηθήκαμε. Τώρα περιμένουμε το φοντάν 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε να γραψεις 13 ασματα στο 2022! 13 με αρπίσματα? δηλαδή ένα και κάτι το μήνα? Μηπως να το ξανασκεφτείς? 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Χρόνια πολλά και απο μένα! Έχεις κάνει φαν και φίλους απο βορρά έως νότο που σε θυμούνται. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, cos_dr είπε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!! 27 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Χρόνια πολλά και απο μένα! Έχεις κάνει φαν και φίλους απο βορρά έως νότο που σε θυμούνται. Κατά πρώτον σας ευχαριστώ πολύ φίλτατοι... ... και κατά δεύτερον, ευελπιστώ για φέτος η μουσική μου να βγει έξω απ'τα στενά όρια της Ελλαδίτσας μας...που θα πάει θα γίνει κι αυτό. Η αστρολόγος μου, η χαρτορίχτρα μου και η καφετζού μου, λένε ότι φέτος θα είναι η χρονιά μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2022 Χρόνια πολλά Φώτη! Εύχομαι υγεία και πολλές επιτυχίες να έχεις πάντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση