geka Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Αν μπορείτε εξηγείστε μου κάποιος σε απλά ελληνικά τι σημαίνει αυτό που μου απάντησε εταιρεία όταν τους ρώτησα για φημολογουμενο πρόβλημα με θορυβο(pop) όταν ανοιγοκλεινει το πεταλι(delay) There will be a pop when in true bypass mode due to the relay bypass system that is being used. Υπόψιν ότι έχει τρία modes. True by pass, dsp and true by pass(trails), dsp by pass. Ευχαριστώ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Σου λέει ότι όταν το έχεις στο true bypass mode, να περιμένεις κάνει pop όταν το ανοιγοκλείνεις. Αυτό ρωτάς, όμως? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 ποια είναι η εταιρεία? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Σου λέει ότι όταν το έχεις στο true bypass mode, να περιμένεις κάνει pop όταν το ανοιγοκλείνεις. Αυτό ρωτάς, όμως? Ναι αυτό ρωτάω. Αλλά εννοώ ότι δλδ θα το βάζω απλά σε άλλο mode από τα τρία που παρέθεσα, ώστε να μην έχω ποπ; Υπόψιν οτι όλα τα πετάλια στην αλυσίδα μου τώρα αν θυμαι καλά είναι True by bass κι έχω κι ένα μπαφερακι στην αρχή. Μόλις τώρα, dimsonic είπε ποια είναι η εταιρεία? Walrus audio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό ακριβώς. Δοκίμασε το στο true bypass. Εάν κάνει ποπ, άλλαξε mode και δοκίμασε πάλι. Επεξεργασμένο 4 Ιανουαρίου 2022 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, geka είπε Walrus audio αυτό που σου λεει ο Γιώργος είναι. απλά ρώτησα μήπως είναι τίποτα κινεζοεγγλέζικα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2022 OK. Δεν το έχω το πετάλι. Τους ρώτησα μην έχω πρόβλημα αν το παρω(delay D1). Άρα λύνεται. Σας ευχαριστώ παιδιά. Ταχύτατοι είστε. Θα σας ξαναπροτιμησω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση