Προς το περιεχόμενο

Eρωτηση (και μεγαλη απορια) για ενισχυτες.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...το θεμα εχει ως εξης : σε καποιους ενισχυτες σε στουντιο που εχω παει συνδεω το pod xt live στο line in του ενισχυτη και εχοντας προ - ρυθμισμενους ηχους απο τα Gain/ Tremble / Bass κ.λ.π EQ του POD απλως ανοιγω το volume του ενισχυτη και ολα καλα....σε καποιους αλλους ενισχυτες ομως ο εκαστοτε ενισχυτης για να μου δωσει ηχο περα απο το volume του πρεπει να ανοιγω (στα μισα τουλαχιστον) και τα δικα του (του ενισχυτη) tremble / bass κ.λ.π με αποτελεσμα να αλλιωνονται προς το χειροτερο τα patches που εχω αποθηκευμενα........

Καμια βοηθεια???????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ομως ο εκαστοτε ενισχυτης για να μου δωσει ηχο περα απο το volume του πρεπει να ανοιγω (στα μισα τουλαχιστον) και τα δικα του (του ενισχυτη) tremble / bass

μα... στη μέση πρέπει να βρίσκονται έτσι και αλλιώς για "ουδέτερο ήχο" ...δέν καταλαβαίνω. μερικοί ενισχυτές δέν λειτουργούν κάν με κλειστά τα πότ που λές, οπότε λογικό είναι. Εκτός άν δέν κατάλαβα καλά τί λές.

AN TA ΠΟΤΣ εχουν αρνητικα & θετικα νουμερα στην αριθμηση, τοτε βαλτα στη μεση ακριβως.

αν εχουν αριθμηση απο το 1 εως το 10 βαλετα στο 5 ολα.

εκει ακους τον χαρακτηρα του ενισχυτη flat

Mesa/Boogie & Strato

Το θέμα είναι ότι σε μερικούς ενισχυτές κάθεται γιατι ταιριάζουν τα συχνοτικά χαρακτηριστικά.Σε άλλους που μπορεί να έχουν πιο πολλά μεσαία πχ λόγς κατασκευής θα ταιριάξει λίγο περίεργα οπότε θα χρειαστούν εκ νέου ρυθμίσεις.Μιλάμε πάντα για flat ρύθμιση.Δεν είναι το ίδιο ένας Fender με έναν Marshall με όλα στη μέση :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Το θέμα είναι ότι σε μερικούς ενισχυτές κάθεται γιατι ταιριάζουν τα συχνοτικά χαρακτηριστικά.Σε άλλους που μπορεί να έχουν πιο πολλά μεσαία πχ λόγς κατασκευής θα ταιριάξει λίγο περίεργα οπότε θα χρειαστούν εκ νέου ρυθμίσεις.Μιλάμε πάντα για flat ρύθμιση.Δεν είναι το ίδιο ένας Fender με έναν Marshall με όλα στη μέση :wink:

+1000 :wink:

θελει αλλα patches το καθε μηχανημα.. 8)

Mesa/Boogie & Strato

• Moderator

+1000 :wink:

θελει αλλα patches το καθε μηχανημα.. 8)

Εδώ εγώ έχω άλλα patches για κάθε μαγνήτη. :wink: :wink: :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου