Guru npap Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 28/12/2021 στις 9:34 ΜΜ, Spyros Delta είπε Φιλος σχολιασε : Καλά τους άλλους αλλά "Το Παλαμάκι" δε θα το ζβησεις, "Το Παλαμάκι" εγώ σταμάτησα να με ψάχνω στο " Βαθιά καρύδια" (πριν το "Βρετάνη Μπλάτερ")... 4 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 αν μου εξηγούσε κάποιος τι γίνεται εδώ, εντάξει δεν θα λύνονταν όλα τα προβλήματά μου αλλά...λέμε τώρα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, dimsonic είπε αν μου εξηγούσε κάποιος τι γίνεται εδώ, εντάξει δεν θα λύνονταν όλα τα προβλήματά μου αλλά...λέμε τώρα... Αστο μην ασχολεισαι. Τιποτα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 28/12/2021 στις 5:28 ΜΜ, fusiongtr είπε Αδέρφια είναι αυτοί? Ναι, του Cole Porter 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, dimsonic είπε αν μου εξηγούσε κάποιος τι γίνεται εδώ, εντάξει δεν θα λύνονταν όλα τα προβλήματά μου αλλά...λέμε τώρα... Άστο. Μην ασχολείσαι. Τίποτα. @cigaret13 άκουσε και την ακουστική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, SibLt είπε @cigaret13 άκουσε και την ακουστική Ωραία ακούγετε η Martin D45... SibLt τον συγκεκριμένο δίσκο τον έχω λιώσει.. κάποτε έπαιζα στην κιθάρα όλα τα κομμάτια του, αλήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Ρε συ Φώτη Το θέμα είναι Διαγραφή Μελών Εγώ λέω γιατί δεν αφήνει ο κύριος Μεθενίτης τον μετανάστη στο Βέλγιο και κολλημένο με το Noiz να ξανά ποστάρει - γιατί τον έχει καταδικάσει με ισόβιο αποκλεισμό Βάζω έναν εύλογο (νομίζω) προβληματισμό μου και εισπράττω αδιαφορία και σιωπή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, SibLt είπε Ρε συ Φώτη Το θέμα είναι Διαγραφή Μελών Εγώ λέω γιατί δεν αφήνει ο κύριος Μεθενίτης τον μετανάστη στο Βέλγιο και κολλημένο με το Noiz να ξανά ποστάρει - γιατί τον έχει καταδικάσει με ισόβιο αποκλεισμό Βάζω έναν εύλογο (νομίζω) προβληματισμό μου και εισπράττω αδιαφορία και σιωπή Sory βρε SibLt δεν είχα διαβάσει το προηγούμενο ποστ σου για να καταλάβω τι εννοείς.. Αν και έχω την εντύπωση ότι ο μετανάστης στο Βέλγιο μπαίνει με άλλο νικνέιμ στο Νόιζ, κάτι σαν μπάνεντ, ή κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Sory βρε SibLt δεν είχα διαβάσει το προηγούμενο ποστ σου για να καταλάβω τι εννοείς.. Αν και έχω την εντύπωση ότι ο μετανάστης στο Βέλγιο μπαίνει με άλλο νικνέιμ στο Νόιζ, κάτι σαν μπάνεντ, ή κάτι τέτοιο... Είσαι από τους λίγους που ξέρω που έχουν απολαύσει τη γλύκα του on the beach - οπότε… ναι όλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση