Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Διαγράφω τα ακόλουθα μέλη καθώς δεν δημοσιεύουν ποτέ και σπάνια συνεισφέρουν. Συγγνώμη για τη σύντομη ειδοποίηση. Λι Περτίγια Μπεν Νίκολς Άλεξ Ντένεν Ντάνιελ Μπράντλεϊ Μάρτιν Πόρτερ Γκάρι Σίμπκινς Andrea Bogle Ντάνι Σμιθ Έλιοτ Σουινάρ Danielle Grimes Μπόρις Φόερστερ Τζόρνταν Ρότσιλντ Λουσίλ Ντελαρίβα Νόρα Βόλερς Shoshana Kozak Μπάρι Στρούς Ντάγκλας Χάουζερ Λεονάρντο Οτέρο Τζέιμι Τζένκινς Kaleigh Didonna Λίντον Λάνκλος Renata Schillaci Lisa Arrigo Charlotte Calvin Yelena Dunnam Ρένα Λόχουντ Κουίν Σάινς Jeanmarie Cabaniss Κίνα Πράδο Χάνα Χούβερ Noemi Repp Ελίζ Τίμπερς Μελίνα Αβαλόνε Βιρτζίνια Μακκόμπ Κόρι Ντέμερι Άμπερλι Τουλ Lanell Slaton Μάρεϊ Κάσπερσον Λούνα Μπάριο Vashti Magnes Τζέιμς Μάτενσον Κάθριν Φίλιπς Μαχαλία Σμόλγουντ Eileen Machin Lillie Mull Tanika Morris Seema Keough Ρεάθα Πότσε Γκουέν Σέιπ Λιάνα Ντάνστον Nelly Niemann Τζέσι Λίνινγκερ Βαθιά καρύδια Βρετάνη Μπλάτερ Kendra Pertilla Ρέιντα Νίκολς Αϊρίν Ντένεν Ρέιτσελ Μπράντλεϊ Τζιβένια Πόρτερ Ρενέ Σίμπκινς Andrea Bogle Elmira Chouinard Danielle Grimes Deonna Foerster Lorean Rothschild Ligma Nolan Wohlers Shoshana Kozak Μπάρι Στρούς Donna Houser Λεονάρντα Οτέρο Kaleigh Didonna Λίντον Λάνκλος Το παλαμάκι Lisa Arrigo Charlotte Calvin Yelena Dunnam Ρόνα Λόχεντ Κουίν Σάινς Jeanmarie Cabaniss Κίνα Πράδο Χανχα Χούβερ Noemi Repp Ελίζ Τίμπερς Μελίνα Αβαλόνε Virgin Joey Κόρι Ντέμερι Άμπερλι Τουλ Lanell Slaton Μάρεϊ Κάσπερσον Vashti Magnes Κάθριν Φίλιπς Μαχαλία Σμόλγουντ Eileen Machin Lillie Mull Tanika Morris Ραμμένο Keough Μάρτιν Πότσε Γκουέν Σέιπ Στρατηγός Γκρίβους Darragh Pertilla Στιούαρτ Νίκολς Αϊρίν Ντένεν Ρέιτσελ Μπράντλεϊ Κρις Πόρτερ Μπάρι Σίμπκινς Άλεξ Μπογκλ Timmy Parsons Αν περάσατε από ολόκληρη τη λίστα αναζητώντας το όνομά σας, ζητώ συγγνώμη που χάσατε τον χρόνο σας. Δεν είμαι καν διαχειριστής και δεν έχω ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Το έκλεψα από μια άλλη σελίδα... τώρα κλέψτε το κι εσεις και κάντε φάρσα σε άλλη ομάδα! Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη και χαρα . Επεξεργασμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 από Spyros Delta 1 11 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Χρόνια Πολλά με ΥΓΕΙΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ κύριε ΣΠΥΡΟ!!!!!!!! Και δηλώνω πως θέλω να διαγραφώ κι εγώ από μέλος του NOIZ καθώς ναι μεν δημοσιεύω αλλά δεν έχω να συνεισφέρω τίποτα ουσιαστικό γιατί είμαι ΧΑΧΑΣ!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Μάρτιν Πόρτερ Κρις Πόρτερ Αδέρφια είναι αυτοί? 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Αδέρφια είναι αυτοί? Παιδιά μου επιτρέπετε ένα ανέκδοτο-αληθινή ιστορία λίγο σόκιν; Μόλις είδα την ανάρτηση το θυμήθηκα Επεξεργασμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 από ekim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, ekim είπε Παιδιά μου επιτρέπετε ένα ανέκδοτο-αληθινή ιστορία λίγο σόκιν; Χώσε Χοσέ, ρίχτο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Χώσε Χοσέ, ρίχτο. Ξάδερφος της συζύγου μου, πολύ καλό παιδί με χαβαλέ Ελληνοαυστραλός έχει κάνει σοβαρή σχέση με κοπέλα επίσης πολύ καλή και Ελληνοαυστραλή. Μετά από λίγο καιρό η κοπέλα, του παίρνει το κινητό, παρουσία του, και ψάχνει για πιθανές αταξίες του ξαδέρφου. Βλέπει μηνύματα, φωτογραφίες κ.λπ., χωρίς να βρει κάτι επιλήψιμο. Τέλος, φτάνει στις επαφές και τις περνάει μία μία. Βλέπει μια επαφή Georgia Gamisi και ρωτάει, καλά αυτή ποια είναι; -Ξάδερφος: Α, τίποτα μωρέ μια φίλη μου. Προχωράει παρακάτω και φτάνει σε μια Stella Gamisi και ρωτάει, και αυτή ποια είναι; -Ξάδερφος: Η αδερφή της Georgia 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Φιλος σχολιασε : Καλά τους άλλους αλλά "Το Παλαμάκι" δε θα το ζβησεις, "Το Παλαμάκι" 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Free tamtam - ακόμα και οι καρεκλοκένταυροι επιστρέφουν τις πινακίδες επ’ ευκαιρία των εορτών - Οι ισόβιοι αποκλεισμοί δεν είναι συμβατοί με μια κοινότητα που θέλει να θεωρείται προοδευτική Επεξεργασμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 από SibLt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Για τους ψαγμένους...Χαχαχα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 θα θέλει να γραφτεί κανένας νέος στο noiz και θα δει το thread και θα λέει, εδώ είναι πολύ σκληρά τα πράγματα, δεν αστειεύονται. 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση