Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Εχω κι εγω συνδρομή στο Netflix και μόλις τελείωσα το Clickbait. Μια "αστυνομική" ( ; ) σειρά με φοβερές ανατροπές και καθόλου προβλέψιμη συνέχεια. Πέραν αυτών είναι μια κλασική περίπτωση που θα μπορούσε να συμβεί στους περισσότερους που εκτίθενται στα social media. Πολύ ενδιαφέρουσα απο κάθε άποψη. Παράλληλα έχω δει αρκετες Δανέζικες, ενδιαφέρουσες κοινωνικές σειρές όπως το Rita και Borgen αλλά και ισλανδικές αστυνομικές. Απο ισραηλινές έχω ξεχωρίσει το Shtisel (άψογο) και Fauda (2 πρώτους κύκλους). Μπορεί να μην έχει τα πάντα λόγω πνευματικών υποχρεώσεων στην Ελλάδα αλλά κάθε μέρα σίγουρα έχω κάτι να δω και μονο 2-3 φορές έχω απογοητευτεί. Αλλά κι αυτες απλά τις διέκοψα πριν το χασμουρητό. Άσε δε που όσο με γνωρίζει, προτείνει ενδιαφέροντα για μενα θέματα. Για το cinobo μου μιλησε ο blue και θα το δοκιμάσω επίσης. Παλαιότερα έπαιρνα εισιτήριο διαρκείας για κάποιες κιν. αίθουσες και παρακολουθούσα ότι κυκλοφορούσε, εδω που με την αξία ενός εισιτηρίου εχω παπάδες και που μπορώ να επιλέξω κιόλας, θα κολλήσω; 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Εχω κι εγω συνδρομή στο Netflix Πόσο καιρό είσαι συνδρομητής? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Κάπου 4-5 χρόνια νομίζω. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Και εγώ κάπου εκεί, αλλά έχω χάσει τον ενθουσιασμό μου καιρό τώρα με τις περισσότερες νέες παραγωγές που ανεβαζει. Πιο εύκολα βρίσκω κάτι να δω στο on-demand του cosmote tv. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Πιο εύκολα βρίσκω κάτι να δω στο on-demand του cosmote tv. ...σε αντίθεση μ' εμένα που δεν βρίσκω τιποτα ενδιαφέρον. Απόψης... 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Ουτε εγω εχω. Αλλα δεν βλεπω και τηλεοραση με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση