cos_dr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 Βασικά το πρόβλημα που έχω με τις παλιές τηλεοράσεις είναι το εξής. Είναι ΧΑΖΕΣ! Οι δικές μας οι καινούργιες είναι ΕΞΥΠΝΕΣ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Βασικά το πρόβλημα που έχω με τις παλιές τηλεοράσεις είναι το εξής. Είναι ΧΑΖΕΣ! Οι δικές μας οι καινούργιες είναι ΕΞΥΠΝΕΣ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Εμενα με τις καινούργιες , μολονοτι είναι έξυπνες , με χαλάει που είναι μπάζα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, LK είπε Εμενα με τις καινούργιες , μολονοτι είναι έξυπνες , με χαλάει που είναι μπάζα. Καλές είναι και έχουν και κουμπί που πατάς και μπαίνεις NETFLIX Σε κάποιες τους μιλάς κιόλας για να αλλάξεις κανάλι, να ρυθμίσεις τον ήχο, να ανοίξεις εφαρμογή, να κάνεις αναζήτηση και σου υπόσχονται πως οι προτιμήσεις σου και η φωνή σου δεν στέλνονται σε τρίτους για να τις διαμοιράσουν και να τις επεξεργαστούν χωρίς τη θέλησή σου. Ότι συζητάς με την smart τηλεόρασή σου μένει μεταξύ σας. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 Εγω παντως εχω εδω και καποια χρονια συνδρομη στο mubi, εχει εξαιρετικα πραγματα. Οταν ειχα πρωτοβαλει δουλευαν με ενα ενδιαφερον φορματ οπου καθε μερα εμπαινε 1 νεα ταινια, και εμενε μονο για 30 μερες - οποτε με το που εβλεπες κατι ενδιαφερον σε μπριζωνε να κανονισεις να κατσεις να το δεις πριν εξαφανιστει. Το εχουν αλλαξει λιγο τωρα, εχει παλι καθε μερα μια καινουρια ταινια που εμφανιζεται αλλα δεν φευγουν ολες απαραιτητα μετα απο 30 μερες, οποτε υπαρχει περισσοτερη ποικιλια ανα πασα στιγμη. Worth a check. Το cinobo οταν ειχε πρωτοβγει και το ειχα τσεκαρει δεν ηταν διαθεσιμο εκτος Ελλαδας - ξερει κανεις αν αλλαξε κατι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 υπάρχει και ένα άλλο που ξέρω και το έχω και τα βλέπεις όλα και δεν πληρώνεις τίποτα αλλά δεν μπορώ να το αναφέρω και μοιάζει και με το netflix. Το ξέρετε? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2021 Εγω παλι με επιασε κ ξαναβλεπω το Rome του HBO. Ειδικα η πρωτη σεζον ειναι επος Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 29/12/2021 στις 11:43 ΠΜ, LK είπε 1. Την εχω ξαναδεί , ξερω τις φατσες τους 2. Ξερω εγγλέζικα 3.Δεν εχει κουρτίνες και χαλιά καρδία μου εχει ηχιάρα μπορώ να βάλω πάνω από μια καρδούλα;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, D'Ailleurs είπε μπορώ να βάλω πάνω από μια καρδούλα;;; Πάντως δεν είναι η αγαπημένη μου από αυτές που έχω (έχω περίπου 20 crt). Η Αγαπημένη μου είναι αυτή, την οποία μετά την μετακόμιση την παρόπλισα και την έβαλα στο storage, Την βρήκα πεταμένη δίπλα από κάδο , την έλυσα, την καθάριζα 5 μέρες, άλλαξα κάτι πυκνωτές και την χάρηκα όσο τίποτα άλλο. Νομίζω αντιπροσωπεύει την 80'ίλα, όσο τίποτα άλλο Εδώ μια φώτο όταν την είχε In use. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, LK είπε Πάντως δεν είναι η αγαπημένη μου από αυτές που έχω (έχω περίπου 20 crt). ...Και εγώ προτιμώ να δούλεύω στον πρώτο μου υπολογιστή... Είναι Α/Μ, με δισκέτα, έχει μέσα την version 1 του photoshop, κάνει 2-3 ώρες να σώσει αλλά είναι φουλ 80'ίλα!!!. Άσε πια που είναι στο μουσείο μοντέρνας τέχνης της ΝΥ...Καλή χρονιά να έχουμε 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, marathon είπε κάνει 2-3 ώρες να σώσει Γιατί βιάζεσαι; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση