trolley Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Ωραία για να τελειώνουμε.Μπορεί κάποιος να μου πει ποια θα έπαιρνε από τις δύο' date='όπως ο φίλος παραπάνω?Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω.Να τα λάβετε όλα υπόψιν plz,από το πόσες βελτιώσεις και extras παίρνει,μέχρι τη συμπεριφορά με συγκεκριμμένους ενισχυτές και εφφέ...[/quote'] ... πάντοτε βέβαια με την προοπτική καριέρας στο εναλλακτικό ροκ. Μην ξεχνιόμαστε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geo1985 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Πάντως γενικά μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η Tele είναι πιο "σίγουρη" κιθάρα.Η Jaguar είναι γμτ,αλλά ρίσκο.Έχω καταλάβει σωστά? ~Welcome To My Nightmare~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Oχι, δεν υπαρχει ρισκο στην κιθαρα. Πηγαινε στο guitar store που εχει μια jazzmaster (το feel ειναι ιδιο και ο ηχος πολυ κοντινος ), παιξε και με μια τελε και δες ποια σου καθεται καλυτερα. Και αν το μετανιωσεις την πουλας και παιρνεις αλλη. Τα παντα ρει! Αρκει να μην κανεις βιαστικες κινησεις.Εγω παντως σου προτεινω jaguar λογω: Γαματης εμφανισης 2 κυκλωματων/φιλτρου που την κανει πολυ ευελικτη Κατα την αποψη μου στο φασμα που κινεισαι ειναι η πιο all round κιθαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geo1985 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Η συγκεκριμμένη τα έχει αυτά που λες?Είναι Ιαπωνικό μοντέλο... http://www.thomann.de/gr/fender_jaguar_62_rw_car_ltd.htm ~Welcome To My Nightmare~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Ναι, τα κυκλωματα της αμερικανικης ειναι ιδια με της ιαπωνεζας. Αν αλλαξεις την γεφυρα, το τρεμολο και τους μαγνητες, δεν εχει καμια διαφορα ηχητικα μια japan απο μια american. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geo1985 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Οι μαγνήτες τις είναι ίδιοι με της strato? ~Welcome To My Nightmare~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 της japan ειναι strat fitted to jaguar(ιδιοι σε αλλο σχημα) ενω της αμερικανας ειναι jaguar pickups, τελειως διαφορετικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geo1985 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 ok το έπιασα...Είναι εύκολο να γίνει η αλλαγή? ~Welcome To My Nightmare~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Τι εννοεις;; Αγοραζεις αμερικανικους μαγνητες και τους αλλαζεις! Δεν κανεις καποια τροποποιηση στην κιθαρα, εξωτερικα ιδιοι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geo1985 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2007 Οκ μόνος μου δλδ?!Τόσο εύκολο....Με την γέφυρα? ~Welcome To My Nightmare~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση