Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη κιθάρα για εναλλακτικό ροκ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και κάτι άλλο...Αν ποτέ θέλω να πάω λίγο πιο "γρήγορα" η Tele δεν θα βοηθούσε περισσότερο?
Δε νομίζω. Μάλλον η καθημερινή και μεθοδική μελέτη είναι πιο σίγουρος και αποτελεσματικός τρόπος...

Και ένα μηχανάκι θα σε βοηθήσει' date=' ειδικά μέσα στην κίνηση.[/quote']

:lol: :lol: :lol:

~Welcome To My Nightmare~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 115
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αφηνω τα πικροχολα σχολια να πεσουν στο κενο και συνεχιζω. Σαφως και ειναι καλυτερο να παρεις μια αμερικανα jag απ οτι μια γιαπωνεζα, πρωτα πρωτα λογω του οτι θα χει πολυ καλυτερη μεταπωλητικη αξια και δεν μπλεκεις με μαστορες. Γεφυρες/μαγνητες κτλ μαζι με μεταφορικα και εκτελωνισμους απο αμερικη θα σου πανε γυρω στα 300-350 Ε, αν τα ψαξεις σε ebay θα σου βγει φθηνοτερα. Ετσι εχεις το πλεονεκτημα πως δεν δινεις ολα τα λεφτα με την μια, εφ οσον δεν μπορεις. Αν τα κανεις ολα αυτα σε εναν καλο μαστορα, σου υπογραφω πως δεν θα διαφερει καθολου απο μια αμερικανα reissue.

Επισης να ξερεις πως αντιστοιχες διαφορες θα εχεις και αναμεσα σε μια japan tele και μια american τελε. Δεν ισχυει μονο για την Jag αυτο. Οποτε, αν παρεις jag σου πα την αποψη μου, αν παρεις τελε πάρε αυτη:

http://www.thomann.de/gr/fender_highway_one_tele_mn_3tsb.htm (βγαινει σε πολλα χρωματα, rosewood & maple) αλλαξε της κλειδια (βαλε kluson vintage) Και εισαι Jet!

τι ειδος ξυλου ειναι καλο για alternative ηχο? :lol:

Bamboo... :lol:

Τώρα που έλυσα το δικό μου πρόβλημα ας γλεντήσω και 'γω κανέναν...ελπίζω ο φίλος να μην παρεξηγεί

~Welcome To My Nightmare~

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου