Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη κιθάρα για εναλλακτικό ροκ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 115
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πηγαινε στο guitar store που εχει μια jazzmaster (το feel ειναι ιδιο και ο ηχος πολυ κοντινος )' date=' παιξε και με μια τελε και δες ποια σου καθεται καλυτερα.[/quote']

geo1985, αν θες να δοκιμάσεις τις κιθάρες, όσον αφορά στην τέλε (κι επειδή δεν πρόκειται να βρεις την ίδια την Custom 72) θα παίξεις με μια 52 RI, επειδή έχουν μπράτσα με το ίδιο σχήμα και radius (αρκετά "χοντροκομμένο" και στρογγυλεμένο κι όχι τόσο flat όσο μιας "normal" Τέλε) :wink:

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι' date=' τα κυκλωματα της αμερικανικης ειναι ιδια με της ιαπωνεζας. Αν αλλαξεις την γεφυρα, το τρεμολο και τους μαγνητες, δεν εχει καμια διαφορα ηχητικα μια japan απο μια american.[/quote']

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό βέβαια...Αλλά και να ισχύει, αξίζει να το κάνει κανείς? Τόσα χρήματα θα γλυτώσει?

Μου φαίνεται σαν να παίρνει κανείς μεξικάνικη στρατ και να δίνει άλλα 400+¤ για γέφυρα, μαγνήτες, κλειδιά και να φτάνει η κιθάρα στο κόστος της Αμερικάνικης τελικά.

Προσωπικά, δε θα το έκανα πάντως

..there's too much panic in this town...

Ναι' date=' τα κυκλωματα της αμερικανικης ειναι ιδια με της ιαπωνεζας. Αν αλλαξεις την γεφυρα, το τρεμολο και τους μαγνητες, δεν εχει καμια διαφορα ηχητικα μια japan απο μια american.[/quote']

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό βέβαια...Αλλά και να ισχύει, αξίζει να το κάνει κανείς? Τόσα χρήματα θα γλυτώσει?

Μου φαίνεται σαν να παίρνει κανείς μεξικάνικη στρατ και να δίνει άλλα 400+¤ για γέφυρα, μαγνήτες, κλειδιά και να φτάνει η κιθάρα στο κόστος της Αμερικάνικης τελικά.

Προσωπικά, δε θα το έκανα πάντως

Καλή ερώτηση.Αυτό απαντήστε μου και στέλνω την παραγγελία...

~Welcome To My Nightmare~

Και κάτι άλλο...Αν ποτέ θέλω να πάω λίγο πιο "γρήγορα" η Tele δεν θα βοηθούσε περισσότερο?
Δε νομίζω. Μάλλον η καθημερινή και μεθοδική μελέτη είναι πιο σίγουρος και αποτελεσματικός τρόπος...

..there's too much panic in this town...

Και κάτι άλλο...Αν ποτέ θέλω να πάω λίγο πιο "γρήγορα" η Tele δεν θα βοηθούσε περισσότερο?
Δε νομίζω. Μάλλον η καθημερινή και μεθοδική μελέτη είναι πιο σίγουρος και αποτελεσματικός τρόπος...

Και ένα μηχανάκι θα σε βοηθήσει, ειδικά μέσα στην κίνηση.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου