Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη κιθάρα για εναλλακτικό ροκ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 115
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Διάβασα μια συνέντευξη του cobain...που δν λέει κ τα καλύτερα...λέει "It hardly stays in tune"

αμα μπορεις ποσταρε(url) την συνεντευξη να το διαβασω, κλειδια μου μυριζει η φαση αλλα αμα την κοπανας ψιλο λογικο μου φαινεται. . ..χε χε cobain ειναι αυτος :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε περιοδικό το έλεγε...γραψε λάθος.Για τις Μustang μιλούσε:

"GW:What Is about the Mustang that works for you?

COBAIN:They're cheap and totally inefficient,and they sound like crap.They are also very small and don't stay in tune,and when you want to raise the action on the fretboard,you have to loosen all the strings and completely remove the bridge...."

~Welcome To My Nightmare~

στο musician το 92? γιατι στο ίδιο περιοδικό λέει πως οι Mustang ειναι και οι αγαπημένες του κιθάρες!

Guitar World είναι...Αλλά και εδώ τα ίδια λέει.Είναι οι αγαπημένες του,αλλά τις θάβει!

...καλα και ο κομπαιν δεν μεταχειριζοταν με τον καλυτερο τροπο τις κιθαρες του!!!!! Βασικα εγω την εχω 5 μηνες, δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε με την γεφυρα που λενε πως τριζει κτλ(την βουταω σε βαζελινη) ουτε μου χει φυγει ποτε χορδη απο τα σελακια...Ολα μες το μυαλο μας ειναι...Μην κολλας..Ξεκουρδιζει αν χρησιμοποιεις υπερβολικα το τρεμολο, οπως και σε καθε floating τρεμολο αλλωστε..

Ολα μες το μυαλο μας ειναι...Μην κολλας..Ξεκουρδιζει αν χρησιμοποιεις υπερβολικα το τρεμολο' date=' οπως και σε καθε floating τρεμολο αλλωστε..[/quote']

Ακριβώς.

Κάποια εποχή που ήθελα να βάλω μια τάξη στο χύμα, μου 'πε κάποιος ότι με το τρέμολο ξεκουρδίζεται η κιθάρα και διάφορα άλλα ωραία...

...Ώσπου κάποιος άλλος μου 'πε "κι αν δεν παίζεις καθόλου, θα ξεκουρδιστεί ακόμα λιγότερο..." :lol:

Έκτοτε ίσιωσα.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Ωραία για να τελειώνουμε.Μπορεί κάποιος να μου πει ποια θα έπαιρνε από τις δύο,όπως ο φίλος παραπάνω?Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω.Να τα λάβετε όλα υπόψιν plz,από το πόσες βελτιώσεις και extras παίρνει,μέχρι τη συμπεριφορά με συγκεκριμμένους ενισχυτές και εφφέ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου