cos_dr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Λογικό μου φαίνεται. Δεν υπάρχει χειρότερη αιτία μίσους από την ποταπή επιθυμία να βλέπεις τον άλλο να υποκύπτει σε αυτό που σε συνθλίβει.Α.Κ. εγώ τα λέω χρόνια αυτά αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση. Έχουν υποκύψει όλοι στο κεφάλαιο και τις πολυεθνικές και τους πιστούς του ΘΗΡΙΟΥ που τα ελέγχουν. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 442. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε 442. Δικαίωμα. Τα 442 σου και άλλα 50 μέσα. Επεξεργασμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε 442. Τα βλέπω. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Τα βλέπω. Τα άλλα 50 που έβαλα, τα βάζεις ή πας πάσο? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Τα άλλα 50 που έβαλα, τα βάζεις ή πας πάσο? Τα 50 σου και άλλα 200. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Τα 50 σου και άλλα 200. Τα βλέπω. Τι έχεις ρε αλιήτη? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Τα βλέπω. Τι έχεις ρε αλιήτη? έχω ΜΕΓΑΧΕΡΤΖ ΡΟΥΑΓΙΑΛ. Σας τα μάζεψα πάλι 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, cos_dr είπε έχω ΜΕΓΑΧΕΡΤΖ ΡΟΥΑΓΙΑΛ. Σας τα μάζεψα πάλι Που να πάω εγώ με φουλ του άσσου με βαλέδες .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Που να πάω εγώ με φουλ του άσσου με βαλέδες .... Αν παίζαμε ποκα στα 432 hz to φουλ κερδίζει το MEΓΑΧΕΡΤΖ Στο θέμα μας 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση