Holystone Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Και επειδή έχω λίγο καιρό να ασχοληθώ με το diy και με τρώει ο... στόλος μου, ειπα να πάω για αγορά, για καινούργια tele κιθάρα, που μου έχει καρφωθεί, αλλά τελικά δεν βρίσκω αυτό που θέλω... Θέλω να στήσω μια Black Tele με 1. άσπρο binding (μόνο μπροστά, όχι διπλό μπρος - πίσω), 2. χωρίς pickguard (ή με μαύρο) 3. Chrome hardware Δεν βρίσκω πουθενά διαθέσιμη και σε... βιώσιμη τιμή... Μην τα πολυλογώ... Μιας και θα είναι ένα project πολλά υποσχόμενο, σκέφτηκα για την Squier Bullet LRL black. Και έρχεται με narrow/tall ταστα (μπορει ίσως να καθυστέρησει εδώ το refret) https://www.thomann.de/gr/fender_sq_bullet_tele_lrl_black.htm Το αυτο: Θέλω να της κάνω faux binding άσπρο. Η σκέψη μου είναι, με masking tape, εκετεθημενη μονο η άκρη, λίγο τρίψιμο για να κάτσει το χρώμα, βάψιμο (μάλλον με σπρέι ακρυλικό) και πέρασμα από πάνω gloss sealer (μόνο εκεί που θα βαφτεί) Στην τιμή που δίνεται, 164ε, νομίζω δεν συμφέρει να πάρω άβαφο σώμα, να βαφτεί, άσπρο και μετά από πάνω μαύρο, και να αποκαλυφθεί το binding. Τι προτείνετε; Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Κάνε λίγο υπομονή και πάρε μια classic vibe 60s σε sunburst. Έχει κανονικό, διπλό binding. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Κάνε λίγο υπομονή και πάρε μια classic vibe 60s σε sunburst. Έχει κανονικό, διπλό binding. Μα... Την θέλω μαυρη... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχει κανονικό, διπλό binding. 32 λεπτά πριν, Holystone είπε Θέλω να στήσω μια Black Tele με 1. άσπρο binding (μόνο μπροστά, όχι διπλό μπρος - πίσω), 31 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε σε sunburst. 35 λεπτά πριν, Holystone είπε Θέλω να στήσω μια Black Tele με Πάρε μια λευκή Les Paul. 7 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Holystone είπε Μα... Την θέλω μαυρη... Λεπτομέρειες... 1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Holystone είπε Μα... Την θέλω μαυρη... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Στο gumtree που κοίταζα πρίν,είχε μια Tele μαύρη.Δεν θυμάμαι specs και λοιπά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Θα γράψω τραγουδι: "I want her black" 1 Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Holystone είπε Θα γράψω τραγουδι: "I want her black" 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Αν θελεις binding θα είναι δυσκολο να το προσθέσεις σε φτηνή Squier μιας και το χρώμα της είναι παχιά πολυουρεθάνη και δύσκολα και πολύ βρώμικα αφαιρείται, ιδιαιτερα αν θέλεις να πειράξεις σημεία. Με ένα άβαφτο σώμα θα κάνεις την δουλειά σου καλύτερα, πιστεύω. 1 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση