Lefteris Sa Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2021 Χαίρετε! Πριν από λίγες μέρες ανέβηκε στο youtube το δεύτερο single του συγκροτήματος μου, #MistyRoute, με τίτλο "Ride Alone". Όπως και με το πρώτο βίντεο για το single "Sweet Revenge", έτσι και τώρα σκεφτήκαμε να δημοσιεύσουμε και εδώ το τραγούδι, ώστε να πάρουμε πολύτιμο και αμερόληπτο feedback από ακροατές που έχουν πάθος με τη μουσική, όπως εμείς. Η γνώμη και η εποικοδομητική κριτική σας θα σήμαινε πολλά για εμάς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 Μπράβο σας.φανταστικο βίντεο και πολύ ωραίο τραγούδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lefteris Sa Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Giorgos rockstep είπε Μπράβο σας.φανταστικο βίντεο και πολύ ωραίο τραγούδι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά λόγια Γιώργο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lefteris Sa Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοείται πως είμαι ανοιχτός στο να ακούσω και εγώ με τη σειρά μου δικά σας τραγούδια και να σας γράψω αντίστοιχα τις εντυπώσεις μου. Επεξεργασμένο 18 Δεκεμβρίου 2021 από Lefteris Sa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση