gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ένας κύκλος κιθάρα, που έκανα λούπα μέχρι το τέλος, ένα take τη φωνή και λίγα στρινγκς πλάτη. Άρχισα να το δουλεύω, ώστε ίσως να ξεκινήσω με αυτό σε ένα λάιβ μέσα στις γιορτές. Και παρά να τραγουδώ μόνος στο σπίτι, είπα να το ηχογραφήσω να το ακούσει και κανένας άλλος... Έχω κάνει πολλά λάθη, διότι ακόμα δεν άκουσα κάποιο ορίτζιναλ (για να κοπιάρω προφορά και χρόνους), και είμαι και κρύος. Αλλά, σε αντίθεση με τον Dim, δεν έχω καμιά υπομονή και ούτε πρόκειται να το ξαναηχογραφήσω προσεχώς. Λογικά, θα το βελτιώσω μέχρι τα Χριστούγεννα. Your browser does not support the HTML5 audio tag hallelujah.mp3 Επεξεργασμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 από gkourmoul1 11 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Δεν ξερω ποια ειναι τα λαθη που λες Γιωργο αλλα,ξεπερνωντας λιγο την προφορα,ειναι εξαιρετικα τραγουδισμενο. Για τα γουστα μου σκοτωνει. Οτι καλυτερα εχω ακουσει απο εσενα φωνητικα. Μπραβο ρε φιλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Λαθη προφοράς, καταλήξεων, και λίγα χρονικά. Να ' καλά George! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Λαθη προφοράς, Αυτο ΟΚ. Στα αλλα παντως δεν καταλαβαινω τιποτα. Αν το εβλεπα λαιβ,θα γουσταρα οσο δεν παει. Τα σπας. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Και μένα μ' άρεσε (αν εξαιρέσω προφορά). Πολύ αισθαντικό! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Παλεύω να τη διορθώσω, αλλά ούτε μιλάω αγγλικά συχνά, ούτε τραγουδω (με εξαίρεση τις πρόβες). Είναι καλύτερη από προηγούμενα ετη, αλλά θέλει κι άλλο... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Το'σκισες. Τραγουδα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και θα πας μπροστα...εχεις φωναρα. 1 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Παλεύω να τη διορθώσω, αλλά ούτε μιλάω αγγλικά συχνά, ούτε τραγουδω (με εξαίρεση τις πρόβες). Είναι καλύτερη από προηγούμενα ετη, αλλά θέλει κι άλλο... Είμαι εδώ και 5 μήνες εξωτερικό, μιλάω το 95% του χρόνου μου αγγλικά και πάλι η προφορά έχει φτιάξει ελάχιστα. Θέλει μπόλικη δουλειά με τρομερή επιμονή στη λεπτομέρεια, κάτι που θεωρώ ότι δεν "αξίζει" να κάνεις για να τραγουδάς covers. Έχεις φωνάρα όμως, με Ελληνικό στίχο πετάς. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Κάποια περιθώρια βελτίωσης τα έχω ακόμα, εάν είμαι συγκεντρωμένος και προσέχω δυο-τρία πράγματα παραπάνω. Μετά από ένα σημείο είναι πολύ δύσκολο, και όντως δεν αξίζει. Να ΄σαι καλά, Μπιλ! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Αν δεν είχες φωνή και ψυχή,δεν θα άξιζε να βελτιώσεις την προφορά σου. Αφού τα έχεις όμως,επιβάλλεται. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση