gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το cocaine με τελε και τα υπόλοιπα με prs 245. Ο ήχος είναι σούπερ χάλια (με κινητό γραμμένα). Your browser does not support the HTML5 audio tag cocaine.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag blind man.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag born to be wild.mp3 Επεξεργασμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 από gkourmoul1 7 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Ωραίοι, κλέβει την παράσταση η φωνή! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Πάρα πολύ καλοί!!! Γεμάτος ήχος, η φωνή σου είναι ότι πρέπει για classic rock! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Εσύ είσαι ωραίος ρε... είσαι και καλλίφωνος, δεν το ήξερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Σούπερ!Και φωνή και κιθάρα και μπάσο ...τυμπανα...ολα!!!Δεμένη μπάντα!!!Ευκολα θα ερχόμουν σε live σας με την παρέα μου και θα περνούσα και καλά!!!!! 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Πολύ gain η κιθάρα. Τουλάχιστον για τα δύο πρώτα. 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Πολύ gain η κιθάρα. Τουλάχιστον για τα δύο πρώτα. Χρησιμοποιώ παραπάνω gain, γενικά για να γεμίζει ο ήχος μια και δεν υπάρχει άλλο όργανο ρυθμικό. Έχω καταλάβει ότι με λιγότερο gain (απ' ότι πρέπει) ο ήχος είναι κακός, ενώ με περισσότερο δεν τρέχει και κάτι σοβαρό (στο αυτί μου). Θα συμφωνήσω ότι το gain ήταν πολύ, ειδικά στο δεύτερο. Είχα μόλις αλλάξει κιθάρα, από μονούς σε διπλούς και είχα αφήσει τις ρυθμίσεις των πεταλιών τις ίδιες. Με τέλε, που παίζω συνήθως, το ρυθμίζω καλύτερα το πράγμα. Το παλεύω, πάντως. Άκομα δεν έχω κατασταλάξει σε εξοπλισμό, άρα και ρυθμίσεις. Ούτε με βλέπω να το κάνω.. Ανεβάζω και το ain't no sunshine να υπάρχει.... Your browser does not support the HTML5 audio tag aint no sunshine.mp3 Τώρα παρατηρώ ότι σολάρω παραπάνω απ' ότι πρέπει. Πρέπει να μετριάσω λίγο την ποσότητα. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Θα συμφωνήσω ότι το gain ήταν πολύ, ειδικά στο δεύτερο. Είχα μόλις αλλάξει κιθάρα, από μονούς σε διπλούς και είχα αφήσει τις ρυθμίσεις των πεταλιών τις ίδιες. Βάλε στη ζωή σου τον έλεγχο του gain με το vol pot 2 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Βάλε στη ζωή σου τον έλεγχο του gain με το vol pot Ο λόγος που χθες πήρα την συγκεκριμένη τέλε με μονούς, είναι ότι καθαρίζει άριστα. Δεν με βολεύει, αλλά καθαρίζει άριστα με ρίξιμο vol (και άφησα σπίτι την τελε που με βολεύει, που είναι αθόρυβη, αλλά καθαρίζει μετρια με ρίξιμο vol). Έτσι έχω τον πλήρη έλεγχο, χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιώ πετάλια την ωρα που τραγουδάω, για να ρίξω gain. To έχω σε προτεραιότητα, περισσότερο από τον ήχο του οργάνου ή την άνεση στο παίξιμο. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, gkourmoul1 said: Ανεβάζω και το ain't no sunshine να υπάρχει.... Πολλά like και για το ain't no sunshine!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση