dimgall Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 καλησπερα σε ολους ,πριν λιγες μερες κυκλοφορησε το κιθαριστικο μου αλμπουμ ,στην παρακατω διευθυνση μπορειτε να το ακουσετε ολοκληρο ,και αν σας αρεσει μπορειτε να το υποστηριξετε .ευχαριστω πολυΔημητρης Thoughts and emotions in unison by DIMITRIS GALLIKAS 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 Ενδιαφέροντα ακούσματα, καλό παίξιμο και ωραίος ήχος! Νομίζω σε αρκετά σημεία η σόλο κιθάρα είναι χαμηλά στο μιξ, ειδικά αν το λάβουμε σαν "κιθαριστικό" άλμπουμ. Θα την ήθελα ένα τσικ παραπάνω. Μου άρεσε πολύ και το album cover art! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimgall Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Ενδιαφέροντα ακούσματα, καλό παίξιμο και ωραίος ήχος! Νομίζω σε αρκετά σημεία η σόλο κιθάρα είναι χαμηλά στο μιξ, ειδικά αν το λάβουμε σαν "κιθαριστικό" άλμπουμ. Θα την ήθελα ένα τσικ παραπάνω. Μου άρεσε πολύ και το album cover art! ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου φιλε μου !να σαι καλα χαιρομαι που σου αρεσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2021 Πολύ ωραία παιξίματα, ενδιαφέρουσες συνθέσεις, συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση ενός απαιτητικού έργου. Παρ'όλα αυτά θα το πω κι εγώ το παράπονό μου, μόνο και μόνο γιατί είδα τους συντελεστές και είναι όλοι τους γνώστες. Η μίξη θα μπορούσε να είναι σίγουρα καλύτερη. Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή η προσπάθεια να μοιάζει ο ήχος με τα 80s, αν ήταν αυτός ο στόχος σας τότε όλα μια χαρά. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimgall Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, BillTrantos είπε Πολύ ωραία παιξίματα, ενδιαφέρουσες συνθέσεις, συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση ενός απαιτητικού έργου. Παρ'όλα αυτά θα το πω κι εγώ το παράπονό μου, μόνο και μόνο γιατί είδα τους συντελεστές και είναι όλοι τους γνώστες. Η μίξη θα μπορούσε να είναι σίγουρα καλύτερη. Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή η προσπάθεια να μοιάζει ο ήχος με τα 80s, αν ήταν αυτός ο στόχος σας τότε όλα μια χαρά. Eυχαριστω πολυ για τα σχολια και για το χρονο σου, να σαι καλα ,αν και δεν συμμεριζομαι την αποψη για την μιξη ,καθε επικοδομητικη κριτικη ειναι ευπροσδεκτη! ))) καλημερα , Δημητρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2021 Ηχάρα στην παραγωγή σε όλα (για μένα). Το στυλ αυτό ''ζητά'' τέτοια παραγωγή, ή τουλάχιστον δεν την ''αποφεύγει''. Και οι συνθέσεις είναι ωραίες, αν και σε αυτό το στυλ πλέον δεν παρακολουθώ την σκηνή. 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2021 Μπράβο σου για το αποτέλεσμα.εαν και δεν ακούω το συγκεκριμένο ιδίωμα οι συνθέσεις μου άρεσαν και εντυπωσιάστηκα από την τεχνική σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimgall Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2021 Στις 14/12/2021 στις 12:30 ΜΜ, FatalV είπε Ηχάρα στην παραγωγή σε όλα (για μένα). Το στυλ αυτό ''ζητά'' τέτοια παραγωγή, ή τουλάχιστον δεν την ''αποφεύγει''. Και οι συνθέσεις είναι ωραίες, αν και σε αυτό το στυλ πλέον δεν παρακολουθώ την σκηνή. ευχαριστω πολυ Γιωργο να εισαι καλα! Στις 14/12/2021 στις 1:26 ΜΜ, Giorgos rockstep είπε Μπράβο σου για το αποτέλεσμα.εαν και δεν ακούω το συγκεκριμένο ιδίωμα οι συνθέσεις μου άρεσαν και εντυπωσιάστηκα από την τεχνική σου σε ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2021 Ακουω καποια δειγματα και ειναι εξαιρετο. Παικτικα και κιθαριστικα. Πολλα μπραβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimgall Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, gvour είπε Ακουω καποια δειγματα και ειναι εξαιρετο. Παικτικα και κιθαριστικα. Πολλα μπραβο. σε ευχαριστω πολυ !!! Δημητρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση