Guru npap Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, LK είπε 3 μήνες μετακόμιζα..... και είμαι περήφανος γιατί δεν έχασα ούτε βίδα αμ δεν σε είχα εδώ να συντονίσεις την δική μου που μετακόμισα σε 3 μερες αλλά 3 μήνες τώρα κοιτάω τις βίδες (και μύρια τζάτζαλα) και ψάχνω να βρω που στο διάολο πάνε... καλώς να τα χαρείς τα καλούδια σου στον νέο χώρο και μη μασάς... μπορείς να βάλεις απ΄όξω και μια ταμπέλα του στυλ να βάλεις κι ένα εισιτήριο και να βγαίνουν τα έξοδα και του χαλιού και της καθαρίστριας.... ΥΓ. ακόμα σου χρωστάω κάτι φωτογραφικές μηχανές των 60-70ς... τις βρήκα στην διαδικασία της μεταφοράς αλλά τις ξανάχασα σε κάποια κούτα... που θα πάει θα τις ξαναβρώ όταν αποφασίσω να τις ανοίξω όλες... 5 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, npap είπε αμ δεν σε είχα εδώ να συντονίσεις την δική μου που μετακόμισα σε 3 μερες αλλά 3 μήνες τώρα κοιτάω τις βίδες (και μύρια τζάτζαλα) και ψάχνω να βρω που στο διάολο πάνε... Αυτό ακριβώς ισχύει. Και επειδήΣ το ξερα, πήρα τον πρώτο δρόμο..... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση