plusyear Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 μισο να το δοκιμασω τωρα :wink: -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Δουλεψε!! Τα σεβη μου κυριε μου Η αλλιως RESPECT πανε στο βροντο 25Ε... :( να ταν κ τα μονα... Thanks!! -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 ¶ντε και με είχε φάει η περιέργεια να δω αν χρειάζεται return το GT-8 για να παίξει. :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 η λουπα εχει διαφορες επιλογες Στο νορμαλ ας πουμε δεν παιζει χωρις επιστροφη Εγω το εβαλα στο direct mix Μια δυσκολη ερωτηση ομως τωρα... το σημα που στελνει μεσω της λουπας το 8 εχει μετατραπει σε ψηφιακο κ μετα παλι σε αναλογικο??? -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Ναι. Η θέση στο chain και η λειτουργία της λούπας ελέγχονται από software άρα προφανώς είναι μετά τον DAC. Και τι σε πειράζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 μα δεν ''χαλαει'' το σημα της κιθαρας??? -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Καλά...δεν νομίζω να είναι πρόβλημα εν προκειμένω... :wink: Αφού έτσι κι αλλιώς όλα τα εφφέ σου είναι ψηφιακά ...δεν νομίζω να σου κάνει διαφορά. :wink: Τα πρβλήματα με την λεγόμενη ψηφιακίλα (φοβερή λέξη :wink: ) πηγάζουν από την εφαρμογή των πολλαπλών διαδοχικών μετασχηματισμών και παραμορφώσεων που συμβαίνουν στα διάφορα στάδια της αριθμητικής επεξεργασίας του σήματος που γίνεται στα κουτιά. Αν έχεις παρατηρήσει, όσο πιο flat οι ήχοι, τόσο πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Μια απλή μετατροπή A2D και πίσω (με 24 bit δειγματοληψία του ΚΑΘΑΡΟΥ σήματος) μάλλον δεν ακούγεται. Ιδιαίτερα δεν ακούγεται σε ενισχυτές κιθάρας. Να πω ότι έστελνες το σήμα σε τίποτα monitor αναφοράς, να το συζητήσουμε. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση