Προς το περιεχόμενο

Behringer AB100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Στο manual πάντως λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό!

http://www.behringerdownload.de/DI20/DI20_ENG_Rev_A.pdf

Εκτός από αυτό' date=' μπορεί, φυσικά, να το χρησιμοποιήσεις και σαν DI box για 2 πηγές![/quote']

ΟΚ, άμα το ξέρεις σίγουρα ...τι να πώ :wink:

Απλά είχα την εντύπωση ότι βάζει 2 out για κάθε in, εκ των οποίων το ένα out είναι ballanced. :wink:

Κάτσε να δούμε:

Plusyear, τι άλλα καλούδια έχεις, και τί ενισχυτές είναι αυτοί οι 2?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αυτό που λές Κώστα δεν νομίζω να κάνει.

Εγώ θα έλεγα να κάνει το βήμα να δώσει λίγο παραπάνω λεφτά και να πάρει ένα λίγο καλύτερο πεταλάκι που θα του μείνει έτσι κι αλλιώς.

Π.χ. http://www.thomann.de/gr/boss_ch1_super_chorus.htm (89 Ευρώ)

Αυτό έχει έξοδο για 2 ενισχυτές' date=' και είναι και boss. Επιπλέον αν κάποια στιγμή αποφασίσει να παίξει με ένα ενισχυτή (και όχι με 2) δεν θα του είναι άχρηστο. :wink:

EDIT: Με πρόλαβε o takisam :wink:[/quote']

στα 69 Ε μπορω να παρω κ ενα morley ABY

τωρα για να το επιστρεψω αυτο δεν πιστευω να μπορω γιατι το εχω ανοιξει ηδη τι κουτι :(

anyway thanks guys

-=Dream Within A Dream=-

Plusyear' date=' τι άλλα καλούδια έχεις, και τί ενισχυτές είναι αυτοί οι 2?[/quote']

εχω ενα vetta και ενα gt-8 -> τελικο -> 4*12

-=Dream Within A Dream=-

• Moderator

Plusyear' date=' τι άλλα καλούδια έχεις, και τί ενισχυτές είναι αυτοί οι 2?[/quote']

εχω ενα vetta και ενα gt-8 -> τελικο -> 4*12

Όταν λές GT-8?

• Moderator

Και θέλεις να κάνεις split το σήμα υποθέτω πριν το GT-8 για να χρησιμοποιήσεις τα εφφέ του vetta σε καθαρό σήμα έτσι?

Μπορείς να ορίσεις το effect loop του GT-8 να είναι στην αρχή (πριν από όλα τα άλλα effects preamps κλπ...) και να πάρεις το σήμα από το send του GT-8 και να το στείλεις στο vetta. :wink:

Αν δεν θέλεις να το κάνεις έτσι,πάρε ένα ABY box όπως ειπώθηκε προηγουμένως. :wink:

Και θέλεις να κάνεις split το σήμα υποθέτω πριν το GT-8 για να χρησιμοποιήσεις τα εφφέ του vetta σε καθαρό σήμα έτσι?

Μπορείς να ορίσεις το effect loop του GT-8 να είναι στην αρχή (πριν από όλα τα άλλα effects preamps κλπ...) και να πάρεις το σήμα από το send του GT-8 και να το στείλεις στο vetta. :wink:

Αν δεν θέλεις να το κάνεις έτσι' date='πάρε ένα ABY box όπως ειπώθηκε προηγουμένως. :wink:[/quote']

ενδιαφερουσα η ιδεα σου!!δεν το ειχα σκεφτει με το loop

θα το τσεκαρω αυριο κιολας!!!

Merci!!

-=Dream Within A Dream=-

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου