Προς το περιεχόμενο

Το προφιλ μου NT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες αργότερα...

προχηρα πραγματα που εργαψα πριν 2,3 χρονια...!!! θα τα τελειοποιησω και θα πιαση!!! εχω και αλλα προχηρα γραμμενα!!!  

Επεξεργασμένο από NT Nick Trick

its rock n roll. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 14/11/2023 στις 3:02 ΜΜ, NT Nick Trick είπε

χαιρετω! δυο βδομαδες εφαγα, στο αχεπα κατω σαλλονικα! για απεξαρτηση απο ηρεμηστικα και αναλγητικα(αναλγυτικα συνταγογραφουμενα πιο δυνατα απο την ηρωινη... απο ιδιωτη! αυτα που σκoτωσαν τον prince michael jackson matthew perry) και λιγο χορτο, αυτα παιδες, βγηκα καινουργιος!!! πεταξε και η μανα μου ολα τα αποκρυφιστικα βιβλια που ειχα, και ησυχασα. με ξερετε σας ξερω τα λεμε... ''παρεα''! μολις γυρισα απο το πρωινο καφεδακι.

Καλή ανάρρωση.κουραγιο και να είσαι δυνατός!

Στις 14/11/2023 στις 3:02 ΜΜ, NT Nick Trick είπε

χαιρετω! δυο βδομαδες εφαγα, στο αχεπα κατω σαλλονικα! για απεξαρτηση απο ηρεμηστικα και αναλγητικα(αναλγυτικα συνταγογραφουμενα πιο δυνατα απο την ηρωινη... απο ιδιωτη! αυτα που σκoτωσαν τον prince michael jackson matthew perry) και λιγο χορτο, αυτα παιδες, βγηκα καινουργιος!!! πεταξε και η μανα μου ολα τα αποκρυφιστικα βιβλια που ειχα, και ησυχασα. με ξερετε σας ξερω τα λεμε... ''παρεα''! μολις γυρισα απο το πρωινο καφεδακι.

Καλή ανάρρωση.κουραγιο και να είσαι δυνατός!

• Ευχαριστώ 1

1 λεπτό πριν, Giorgos rockstep είπε

Ο αγώνας είναι συνεχής!δεν τελειώνει ποτέ!

Αυτο άσ'το να μας το πει ο ίδιος καλύτερα, μην βγάζεις συμπεράσματα απ΄το πουθενά.

Όπως και να'χει, το να εύχεσαι σε οποιονδήποτε "καλή ανάρρωση" και "κουράγιο" έναν χρόνο ακριβώς μετά το συμβάν, δεν στέκει.

• Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε

Αυτο άσ'το να μας το πει ο ίδιος καλύτερα, μην βγάζεις συμπεράσματα απ΄το πουθενά.

Όπως και να'χει, το να εύχεσαι σε οποιονδήποτε "καλή ανάρρωση" και "κουράγιο" έναν χρόνο ακριβώς μετά το συμβάν, δεν στέκει.

Σε ευχαριστώ.την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικος

28 λεπτά πριν, Giorgos rockstep είπε

Σε ευχαριστώ.την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικος

ενταξη ρε γιωργο μην ανχωνεσε δεν εγινε και τιποτα...!!!

its rock n roll. 

2 ώρες πριν, Giorgos rockstep είπε

Ο αγώνας είναι συνεχής!δεν τελειώνει ποτέ!

συμφωνω!!! φαινετε και στο βιντεακι που σας ανεβασα... dont stop trying and dont look back!!!

Επεξεργασμένο από NT Nick Trick
  • Like 1

its rock n roll. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου