NT Nick Trick Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 δυο λογια για μενα σε ενα βιντεο μικρο. 7 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Γεια σου ρε nick. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Ελλάδα Μαγεία Παλιά Δημοκρατία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Το καλύτερο και πολύ σωστό, 2 πακέτα χορδές για να μη σε βρει ποτέ απροετοίμαστο, ωραίος! Το βιβλίο του Slash καλό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Το καλύτερο και πολύ σωστό, 2 πακέτα χορδές για να μη σε βρει ποτέ απροετοίμαστο, ωραίος! Σαφώς, δεν παίζουμε με αυτά. Και εγώ για αυτόν τον ΜΗΝΑ ίσα ίσα είμαι καλυμμένος ,πρέπει άμεσα να ρεστοκαρω Επεξεργασμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Superfunk είπε Σαφώς, δεν παίζουμε με αυτά. Και εγώ για αυτόν τον ΜΗΝΑ ίσα ίσα είμαι καλυμμένος ,πρέπει άμεσα να ρεστοκαρω Δεν ήξερα ότι πουλάνε χορδές στη λαϊκή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Superfunk είπε Σαφώς, δεν παίζουμε με αυτά. Και εγώ για αυτόν τον ΜΗΝΑ ίσα ίσα είμαι καλυμμένος ,πρέπει άμεσα να ρεστοκαρω αυτός ο Μηνάς πολύ πέραση έχει τελευταία 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 αφου με απαντησε και ο superfunk με 43k αναρτησης το αστερι του noiz δεν θελω τιποτα αλλο! alex το βιβλιο του slash και μεταφρασμενο πιστευω δεν πρεπει να λοιπη απο κανεναν. ενα βιβλιο ειναι, ποσο να κανη?! ο slash ειναι αυτος. αυτο το παρεηστικο του noiz πολυ μ αρεσει! ευχαρηστω για τις απαντησης παιδια 3 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Respect για το Highway 61! Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 Ωραίο ψυγείο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση