fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Συγγνώμη για το πολύ επιλεκτικό quoting, αλλά πού είναι το κακό στο να έχει ένα τραγούδι ηλεκτρονικά στοιχεία όπως μπίτια και autotune; Δε θέλω να βγούμε off topic, αλλά είναι μουσικό το forum και δε θεωρώ ότι πρέπει να αποθαρρύνουμε άτομα από τη μουσική ενασχόληση. Το ίδιο "μουσική" είναι ένα power trio με κιθάρα-μπάσο-drums, το ίδιο είναι και ένας άνθρωπος με ένα laptop που γράφει με samples και sequencers. Αν και συμφωνώ, νομίζω ότι ο κανιμόθριος εννοούσε να έχει σχεδόν μόνο αυτά (μπίτια και autotune), και τίποτε άλλο. Άλλο να γράφεις μουσική με ηλεκτρονικά εργαλεία, και άλλο να έχεις ένα μπιτ από πίσω και να οτοτουνάς π@π@ριές από πάνω. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Superfunk είπε Προσωπικά δεν την αντέχω ούτε λεπτο Συμφωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, BillTrantos είπε Συγγνώμη για το πολύ επιλεκτικό quoting, αλλά πού είναι το κακό στο να έχει ένα τραγούδι ηλεκτρονικά στοιχεία όπως μπίτια και autotune; Δε θέλω να βγούμε off topic, αλλά είναι μουσικό το forum και δε θεωρώ ότι πρέπει να αποθαρρύνουμε άτομα από τη μουσική ενασχόληση. Το ίδιο "μουσική" είναι ένα power trio με κιθάρα-μπάσο-drums, το ίδιο είναι και ένας άνθρωπος με ένα laptop που γράφει με samples και sequencers. Αν δεν ήταν σαφές που αναφέρομαι με τα μπίτια και τα autotune,δυο σειρές πριν ονοματίζω κάποια mainstream είδη. Και ναι, αν από το μήνυμά μου αποθαρρυνθεί έστω και ένας από αυτή τη "μουσική" ενασχόληση, καλώς να αποθαρρυνθεί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά, μη "φορτώνετε" άδικα. Να έχετε στο νου οτι η κοπέλα ανήκει στην Entertainment bussiness κι όχι στην Music bussiness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Να έχετε στο νου οτι η κοπέλα ανήκει στην Entertainment bussiness κι όχι στην Music bussiness Δηλαδή .... εκτός από μουσική .... κάνει κι άλλα .... κόλπα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Δηλαδή .... εκτός από μουσική .... κάνει κι άλλα .... κόλπα? Δε γνωρίζω. Απλώς εννοώ οτι ανήκει σε εναν χώρο που "κατασκευάζει" celebrities Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Δε γνωρίζω. Απλώς εννοώ οτι ανήκει σε εναν χώρο που "κατασκευάζει" celebrities σήμερα όλα κατασκευάζονται. Στον συγκεκριμένο τομέα υπήρχε ένα κενό. Οπότε έσπευσαν με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα και αυτή μου αρέσει στο στυλ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εμένα και αυτή μου αρέσει στο στυλ Μια απ τα ιδια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, dimsonic είπε Μια απ τα ιδια Είναι καλλιεργημένη και την βοήθησε το σύστημα σίγουρα, κατασκευάζουν σταρ αλλά εδώ κατασκευάζουν όλο και περισσότερα ρομπότ. Ρομπότ σταρ θα δούμε σε λίγο. Οι μισοί σε ένα συγκρότημα ρομπότ θα είναι πλέον. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση