gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Από σημερινό jam με τα φιλαράκια.... Your browser does not support the HTML5 audio tag smoke solo.mp3 (τραγουδώ με μάσκα...) 6 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Που είναι το σόλο του smoke on the water...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Δεν είναι... Δικά μου σόλο παίζω πάντα, και πάντα διαφορετικά. Δεν μπορώ να αντιγράψω. Καλιά να με βαρέσεις με την κιθάρα στο κεφάλι... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Δεν είναι... Δικά μου σόλο παίζω πάντα, και πάντα διαφορετικά. Δεν μπορώ να αντιγράψω. Καλιά να με βαρέσεις με την κιθάρα στο κεφάλι... Εάν είναι έτσι δεν θα έρθω να σας δω.... Εσύ τραγουδάς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Τραγουδώ και παίζω κιθάρα, μαζί με μπασίστα και ντράμερ. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Τραγουδώ και παίζω κιθάρα, μαζί με μπασίστα και ντράμερ. Θα προσπεράσω τα σόλο και θα έρθω για την φωνή! Γ@μ@ς εδώ στο τραγούδισμα...!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν με άκουγα λόγω βαβούρας και δεν το ευχαριστιόμουν λόγω μάσκας... Επεξεργασμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2021 Φωνάραααα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2021 Το μόνο που μου λείπει είναι λίγο γηπεδικό echo (από αυτό της κιθάρας σου) και στην φωνή. Όσο για το σόλο... έπος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2021 φέρτε μου τον ηχολήπτη να του πω δυο λεξούλες... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση