pliktro Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Ρε chris αν εισαι εσυ ο παπους εγω τοτε τι ειμαι,πεθαμενος?:) 228 πως φαινεται;Ετοιμοθανατος!χε χε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktro Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 Και δεν αναφερω οτι κανονικα ημουν 219. Πω,πω κοντευω την μετ'εμψυχωση :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChRiS82 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2007 35 Χρονών (θα τα βγάλω όλα στη φόρα..) μια χαρά είσαι,ιδίος αν εισαι και οικογενειάρχης.(είμαι αντίθετης άποψης εγώ του να είσαι ελεύθερος σε τέτοιες ηλικίες απο τους περισσότερους..) Βασικά αυτό που θαύμαζα σε αυτές τις σειρές είναι διάφορες ιστορίες που άκουγα απο διάφορους ειδικά απο αυτούς που πήγαν Κύπρο και σύνορα φυσικά. (ξεφύγαμε απο τη συζήτηση και θα μας πάρουν με τις πέτρες οι διαχειριστές του φόρουμ :P) http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktro Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2007 SOOOORRY!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση